Mennyi szabadidőd van?
Figyelt kérdés
2009. nov. 8. 09:05
1/6 anonim válasza:
10ora:)) hetkoznap 24 hetvegen:))
16l
neked?
2/6 anonim válasza:
Végtelen... mivel semmi dolgom egész nap.
3/6 anonim válasza:
Nekem annyira nincs se kevés, se sok. Szerdán járok fallabdázni 4-5-ig haverral, pénteken Szalai Nórival edzés 3-4-ig, vasárnap 3-4-ig Jenei Szabolcs-csal edzés aztán 4-5-ig játék másik haverral :-) + még a hetente valamikor bajnoki mérkőzés...(nem akarok hencegni (nem is szokásom...) de nagyon jól játszok rohadt nagyokat birok ütni, kiszedem a sarokból, kiváló rövidítéseim vannak, bármit leröptézek és (ne nézzetek hülyének) kifejlesztettem egy újfajta ütést, mindig bejön::-))))))))))))))))))) 13 éves fiú vagyok, Kiskunhalasról
4/6 anonim válasza:
[előző vagyok]
ja és kiválóan rajzolok tankokat, sárkányokat, bázist, Terminátor 3-ból a Hunter Killer-eket (a film elején azok a repcsik) és elég jól tanulok...::-)
6/6 anonim válasza:
Nincs túl sok. délelőtt suliban vagyok, amikor haza érek meg ebédelek és már tanulok is. Pihenés képen megnézem a kedvenc sorozatom, ami kb. 1 óra, aztán megint tanulás, majd ha végre sikerül befejezni, akkor tévét nézek kb. 1 és fél óráig, majd megfürdök, stb, stb, lefekszek és ennyi. Az a baj, hogy nagyon sok tanulni valót adnak fel és nincs időm rajzolgatni, pihenni, kikapcsolódni. A szüleim mindig azt mondják, hogy tanuljak úgy sincs más dolgom az életben, amiben van némi igazság, de mégsem teljesen így van, hiszen néha szeretnék azzal is foglalkozni amit szeretek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!