Sajtóközlemény írásáért mennyit kérhetek?
Kézből kézbe kapnám érte a pénzt. 1 oldal terjedelmű sajtóközleményeket és PR cikkeket kellene írni, háttéranyagot ad hozzá az illető.
Rég csináltam ilyet, ezért sajnos kiestem a piacból, nem tudom, ma mik a reális árak. Mennyit kérhetek érte?
Ezt általában cégen belül intézi valaki, ezért nincs igazán kialakult tarifarendszere. Mivel ez inkább szellemi favágás, mint kreatív alkotó munka, így leütésenként 1-2 forintot lehet elkérni.
Mondanám, hogy érdemes lenne fölfelé srófolni az árat, de ha külsőssel csináltatják az ilyen melót, számla nélkül, akkor azt azt jelenti, hogy nem igazán veszik komolyan ezt a területet. Csináltatnak valami, hogy ki tudják pipálni a listájukon, de igazából nagy ívben tesznek a dolognak erre a részére, nem fognak sokat fizetni érte.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!