Kinek mutathatnám még a verseim, hogy eldöntse, hogy jók-e?
Figyelt kérdés
2 éve írok verseket,több mint 100 versem van jelenleg.Nem régiben irtam meg eletem elso novelláját. Nem mutattam még csak számomra 1-2fontos embernek,mert szegyenlos vagyok és félek az elutasitastol.Most ket év után rabeszeltek itthon,hogy adjam be egy pályázatra, hisz szabadon választott téma kell plusz a díj többek között a publikálás is, amire mindig is vágytam csak nyuszi voltam.Elakartam küldeni neki a verseim közül 2 és a novellam.Viszont utana belegondoltam jobban..felek.A verseim nem vidám vagy boldog versek,magam sem tudom miért de mind szomorú és drámai.Az embereknek vidámság kell,illuzio, jó kedv.Nem állhatok élő egy ilyennel mert publikálják a honlapjukon és utána döntik el ki nyert.Felek leszolnának..Nem tehetek róla próbáltam vidám verseket írni,de az nem én vagyok. Nem vagyok depressziós, vidám,nevetgelos vagyok,sok baratom van,jók a szociális képességeim.De a vers irasnal mégis ilyen érzelmek jönnek ki..en neha azthiszem h teljesen boldog verset írtam..mert en ugy látom,és szólnak h ez lehangoló,szomorú. Nagyon jó és libaborosek zöld,de szomorú.Az embereknek nem ez kell,de nekem ez a mindenem..Ezért érdekelne, hogy van olyan személy akinek bekuldhetném, hogy mondjon oszinte véleményt?Egy szakértő akitől ha meg is kapom h szarok a verseim akkor sem tudja meg az egész világ,viszont ért hozzá és tudja mit beszél?Felek indulni ilyen vilagban ahol manapsag mar a 13-14 evesek is olyan szerelmesek,es alom vilagbam elnek egy olyan versekkel mint amilyenek en irok. :)Kérlek értelmes válaszokat irjatok,nagyon sokat számít ez nekem! 17/L2016. ápr. 26. 14:26
1/2 A kérdező kommentje:
Neharagudjatok a hibákért, a telefonom önálló életet él és mindig kijavit.:D Remélem,hogy a pár rosszul írt szó ellenére, érthető!:)
2016. ápr. 26. 14:29
2/2 anonim válasza:
Itt van egy irodalmi pályázatfigyelő blog, most is van pár pályázati lehetőség:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!