Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Kinek mutathatnám meg az...

Kinek mutathatnám meg az irományaimat?

Figyelt kérdés
Szoktam írogatni novellákat, történeteket, nem szeretném feltölteni sehova, csak egy-két magánvéleményre lennék kíváncsi. Van olyan esetleg, akinek van felesleges tíz perce erre? :) (Esetleg, akire a későbbiekben is számíthatok ilyen téren. :)) Tényleg maximum egy-két ember :)
2012. máj. 11. 22:01
 1/5 anonim ***** válasza:

2 kérdésem lenne.

1. Hány oldalas?

2. Szomorú, szerelmes, izgalmas vagy milyen?

2012. máj. 11. 22:07
 2/5 A kérdező kommentje:

Hú, hát nem fogok tudni kielégítő választ adni, azt hiszem :)

Van egy pár, és általában változó hosszúságúak, de nem állt szándékomban az egészet elküldeni, mert a legtöbb 20 oldal felett kezdődik. Inkább csak részleteket :) A stílus meg eléggé sokféle. Szomorú ritkán van, sőt, szerintem nincs is, ha így végig gondolom :) Ja, én a fantasy világban vagyok nagyon otthon, de kerülöm a csillogó vámpírokat :)

2012. máj. 11. 22:11
 3/5 anonim ***** válasza:

Mondjuk én halál mánis vagyok, de ha fantasy vagy scifi, akkor már plusz ponttal indul, mert legalább kreatív és érdekes lehet, ha tényleg nem csak egy összedobott zöldség.

Sajnos ilyen hosszúra nincs időm, mert vizsga miatt mást kellene olvasni. Ha rá ér, 1 hónap múlva benne vagyok. Ha mást nem segítene.

2012. máj. 11. 22:13
 4/5 A kérdező kommentje:

Sajnos az ismeretségi körömben senki nem érdekelt ilyen téren, ezért fogalmam sincs, hogy írok, mert még nem nagyon mutattam meg senkinek. Lehet, hogy összedobott zöldség, pont ezért érdekelne mások véleménye :)

Én már azzal is megelégszem, ha kapok egy "majd, majd, persze"-t, ha még nem felejtesz el a vizsgáid után, szívesen várom a leveled :)) Köszönöm.

2012. máj. 11. 22:17
 5/5 anonim ***** válasza:

Azért átküldheted, lehet bele-bele nézegetek még előbb:)

nsq250@indamail.hu

2012. máj. 11. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!