Van egy célom. Szerintetek nagy hülyeség lenne? 17/F
Figyelt kérdés
Van egy célom: USA or Kanada filmiparába szeretnék belecsöppenni mint színész :) nyelvvel nincs problémám, angol perfect (idén nyelvvizsga) franciával pedig most ismerkedem. Édesapámtól (orosz, 8 nyelven beszél folyékonyan) jó nyelvérzéket örököltem, ofőm szerint a színészethez is van tehetségem :) kijutni és megélni USAban nem lenne nehéz, közeli rokonok kinn élnek. A gond csak az (és itt jön a lényeg) hogy egy lány miatt :) film színész, egy évvel fiatalabb nálam... élőben egyszer váltottam vele pár (talán 5-10 perc volt) szót, mikor kinn nyaraltam USAban, elbűvölő természete van, és akár hány barátnőm volt, sosem tudtam eddig kiverni a fejemből.. ez tart egy éve.. mi a tanácsotok, véleményetek? Kulturált válaszokat várok (trollok on, de csak minimálisan ;) ) válaszokat előre is köszönöm:)2016. ápr. 23. 21:58
11/13 gago77 válasza:
Semmi nem hulyeseg, csak aztan ne keseredj el ha beletorik a bicskad. Ne haragudj meg, de 17 evesen lehet h volt tobb baratnod is, de hogy fingod nincs arrol mi a szerelem, az fix. 39 evesen 3 hosszu kapcsolat utan (mondom hosszu, amire neked meg nem is volt idod!) van nemi tapasztalatom ebben hidd el.. Ami miatt en nem kezdenek bele az pont ez, hogy ott a lany, aki miatt nem latsz tisztan. En is megleptem ezeket a hulyesegeket anno, senki nem birt megallitani. Viszont rendszerin nem jo, ha no is van a kepben. Mert sajat magad is konnyen atvered, bemagyarazol magadnak dolgokat amiket tok maskent ertekelnel es gondolnal ha a no nem lenne a kepben. Szoval ja, hulyeseg. De ettol ez meg nem fog megallitani teged, szoval legjobbakat!
12/13 gago77 válasza:
Jah, meg annyit: az amerikai nokkel amugy is vigyazni kell!!
13/13 anonim válasza:
"Édesapámtól (orosz, 8 nyelven beszél folyékonyan)"
Szamold meg megegyszer, lehet hogy 11 nem 8
Kulonben realis, and very well researched - otlet, kulonosen amikor irod hogy :
"Kanada filmiparába szeretnék belecsöppenni mint színész"
Ez nagyon tetszett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!