Hülyeség könyvet kiadni?
Hülyesegnek, nem hulyeseg, csak nem eri meg. Sot, mondhatni rafizeteses, es nagyon nehez kiadot talalni. Hiper-szupernek kell ahhoz lenned, hogy egy kiado rabolintson a keziratodra.
De ha csak az a cel, hogy az embereket olvasasra osztonozd, akkor inkabb irj az interneten blogot.
Hát én azt hallottam, h hacsak nincs valami jó szponzorod, ill. 3-4 százezred a kiadatásra és reklámozására, profitod nem nagyon lesz belőle.
Persze ha nem anyagi vonzása miatt, hanem hobbiból, és mert elszántan tényleg csak olvasásra akarsz buzdítani és nem érdekel a pénz, akkor nem hülyeség. :D
Nem hülyeség, csak kérdés hogy megéri-e. Ma már sokan adnak ki könyvet, mert akinek van pénze, az megteheti és utána jó "menőzni" vele, hogy nekem van saját könyvem.
Ha író akarsz lenni, akkor nem érdemes saját pénzből kiadatni az első könyvedet, mert valószínűleg pocsék minőségű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!