Van egy célom. Szerintetek nagy hülyeség lenne? 17/F
Figyelt kérdés
Van egy célom: USA or Kanada filmiparába szeretnék belecsöppenni mint színész :) nyelvvel nincs problémám, angol perfect (idén nyelvvizsga) franciával pedig most ismerkedem. Édesapámtól (orosz, 8 nyelven beszél folyékonyan) jó nyelvérzéket örököltem, ofőm szerint a színészethez is van tehetségem :) kijutni és megélni USAban nem lenne nehéz, közeli rokonok kinn élnek. A gond csak az (és itt jön a lényeg) hogy egy lány miatt :) film színész, egy évvel fiatalabb nálam... élőben egyszer váltottam vele pár (talán 5-10 perc volt) szót, mikor kinn nyaraltam USAban, elbűvölő természete van, és akár hány barátnőm volt, sosem tudtam eddig kiverni a fejemből.. ez tart egy éve.. mi a tanácsotok, véleményetek? Kulturált válaszokat várok (trollok on, de csak minimálisan ;) ) válaszokat előre is köszönöm:)
Egy egynyári szerelemre alapozni a karriered a legnagyobb hülyeség, mentségedre szóljon, hogy csak 17 éves vagy. Valószínűleg irtózatosan sz_arul sülne el a dolog, bármennyire is virágosnak meg rózsaszínnek látod a dolgokat.
Nem beszélve arról, hogy azért rohadtul nem véletlen, hogy a legtöbb amerikai színész drog- és/vagy alkoholfüggő. Azért ezt gondolt át jó sokszor, már ha komoly a kérdésed.
2016. ápr. 23. 22:01
2/13 anonim válasza:
Hát... képzelj el egy ilyen helyzetet: Magyarországon színész akarok lenni, kitűnően (anyanyelvi szinten) beszélek magyarul és szerelmes vagyok egy színészlányba. Mik az esélyeim?
2016. ápr. 23. 22:03
3/13 anonim válasza:
Nem hülyesség ha Andy Vajnával ... öhm..megismerkedsz.
2016. ápr. 23. 22:14
4/13 A kérdező kommentje:
Hmm :) egynyári szerelem :D ezt sem hallottam még:) egyébként engem alapból erdekel a színészet (nem a színpadi, a kamera előtt) a furcsa csak az, hogy azóta 3 barátnőm is volt és épp alakul a negyedik, viszont őt megsem birom kiverni a fejemből :D az alkohol meg nem baj, úgy is szeretem :D no de csak mértékkel.. 2. Válaszoló: nincs megszerezhetetlen nő, csak férfi aki nem mer lépni a megfelelő pillamatban :) nem hiába mondják, a férfinak csak egy fokkal kell szebbnek lennie az ördögnél ;)
2016. ápr. 23. 22:19
5/13 A kérdező kommentje:
No de harmadik, hova gondolsz :D
2016. ápr. 23. 22:21
6/13 anonim válasza:
Pedig a színészet általában színpadon kezdődik. Broadway, meg ilyesmi, hacsak nem statiszta vagy. A színészek pedig mindent ismernek, csak a mértéket nem...nekem elhiheted.
2016. ápr. 23. 22:23
7/13 anonim válasza:
"és akár hány barátnőm volt, sosem tudtam eddig kiverni a fejemből.."
Ezt nem értem.
Most akkor hány éves is vagy?
De nem ez a lényeg. Most egy ELSŐ "szerelem" miatt aggódsz?
" Édesapámtól (orosz, 8 nyelven beszél folyékonyan) jó nyelvérzéket örököltem,"
Már bocsi, de én is tudok 10 nyelven pár mondatot ez senkit nem érdekel, és ettől az én leendő gyerekeim még nem lesznek ászok.
Ha van rengeteg pénzed (a SZÜLEIDNEK) akkor semmi gond.
Az USA-ba, nem lehet csak "úgy" kilibbenni X évre.
2016. ápr. 23. 22:38
8/13 anonim válasza:
Először is, már most is sokat elértél.
Használd ki a nyelvérzékedet, és próbáld ki magad, akár mint színész.
Van egy olyan mondás, hogy a lehetőségek kapuján ne kopogtass, hanem lökd be!:)
2016. ápr. 23. 22:48
9/13 A kérdező kommentje:
Nem első szerelem,
nem látom a problémát a korban :D
És képzeld, a nyelvérzéket nem csak úgy szerzi az ember :) pár szó az nem épp egy vészes nyelvtudás ;) Köszi a válaszokat :)
2016. ápr. 24. 06:24
10/13 A kérdező kommentje:
Egyébként mint leírtam, a kinn elő rokonok miatt a lakás nem probléma
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!