Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Könyv írással hogyan lehet...

Jam007 kérdése:

Könyv írással hogyan lehet pénzt keresni? Érdemes energiát bele fektetni?

Figyelt kérdés

Tegyük fel hogy nem vagyok egy híres író, de irok egy fergeteges hátborzongató páratlan sci-fi-t vagy egy ismeret terjesztő könyvet a közlekedésünkről, ez utóbbi élet mentő. Íme 1-1 sor mind kettőből: .

- szevasz fater mi a lótúrót fogtál?

- Cápa szarba léptem. – mondta az öreg leplezetlen vigyorral az arcán Gyere fel a tatra meglátod. Csikottó ki rakta a térképes pultra a narancssárga köpenybe csavart kristályt. - Na erre varrjál gombot Rasel.

Őn kedves olvasó dolgozna-e egy olyan magyar üzemben ahol folyamatosan kínt van a fekete zászló és hárman halnak meg naponta ? Ha őn jármű vezető akkor egy ilyen veszélyes üzemben ”dolgozik

2016. jan. 13. 20:25
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
gyengébb sokszor az írás, mint az élet, de én azt tanultam, hogy van sok dolog, ami felülemelkedhet a gyengeségen, például a jurassic park, én nem találtam egy írót se, aki megírhatná, úgy, hogy volna tudományos alapja,a krá a robin cookot, hogy legyen tudományas alapja
2016. jan. 14. 21:16
 12/22 anonim ***** válasza:
vagy a lórinc l lászlót hogy legyen tudományos alapja
2016. jan. 14. 21:17
 13/22 anonim ***** válasza:
Szerintem a cápaszaros történet folytatása jobb lenne.
2016. jan. 14. 21:18
 14/22 anonim ***** válasza:
azt nem ismerem sajnos
2016. jan. 14. 21:28
 15/22 anonim ***** válasza:
A cápás jó volt. De szerintem könyvírásból megélni nem lehet. Kevesen olvasnak állítólag.
2016. jan. 15. 09:24
 16/22 A kérdező kommentje:

Azt mondják rossz ötlet is jobb a semminél.

Könyvet azért írhatok legfeljebb kedvtelésből.

Írnak a celebek és a politikusok is. A diploma dolgozat is egy könyv. Fa ültetés megvolt ,gyerek van, a könyv még egyenlőre hiánylistán szerepel.

2016. jan. 15. 09:46
 17/22 zgyzgy ***** válasza:
Akkor előbb legyél politikus vagy celeb, aztán írj egy könyvet, de előtte nézesd át helyesírási szempontból.
2016. jan. 15. 19:02
 18/22 A kérdező kommentje:
Kapásból tudok 3 olyan tagot akik a börtönből kiszabadulva írtak könyvet.Ha nem lehetek celeb, és politikus, sittes simán lehetek csak arra kel ügyelni hogy ne egy milliárdot lopjak, csak egy darab füstölt szalonnát. Igaz hogy rondán és "helytelenül" írok de technika valamelyest korrigálja.
2016. jan. 15. 19:35
 19/22 anonim ***** válasza:
én szeretnék celeb lenni, de alkalmatlan vagyok rá, azt mondta a barátnőm, hogy nagyon sápadt vagyok és a kamerában iszonyatos, a könyvíráshoz meg annyit, hogy nem adom elő jól, és nagyon sok felolvasóest van, bár ez még régen volt, azóta talán változott a véleménye és azóta már pasijaimnak is ez a véleménye
2016. jan. 15. 19:52
 20/22 A kérdező kommentje:
Hüm!
2016. jan. 16. 10:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!