Google keresővel az 1. oldalon nem találtam, több energiát pedig nem voltam hajlandó bele fektetni, úgyhogy felteszem: Ha Ádámnak és Évának két fia született, akkor hogyan lett tovább?
Képzeld, ez is benne van a Bibliában.
És bármilyen meglepő, de úgy lett tovább, hogy utána születtek más gyermekeik is.
:)
A kreacionisták szerint (ha a vérfertőzésre gondolsz) semmi érdemleges nem volt. Utódokat nemzettek Ádám és Éva gyermekei egymásnak. A vérfertőzés nem jelent veszélyt, ha az egyedek tökéletesek, nulla sejt vagy DNS szintű hibával. Szerintük a mai emberek selejtesek genetikailag, ezért veszélyes a vérfertőzés.
Ui.: Hangsúlyoznám, hogy ez nem az én véleményem, csak mondom amit tudok.
IMózes 5
4. És telének Ádám napjai, minekutánna Séthet nemzette, nyolczszáz esztendőre, és nemze fiakat és leányokat.
A mutasd meg arra irányult, hogy a Bibliából mutasd meg, mert ott épp az ellenkezője van, de mindig elfelejtem, hogy olvasni tudni kell.
Mellesleg Lucifer leírta a frankót, te is abban hiszel, hogy egyszer régen, a mesék elején hirtelen hipp hopp kialakult egy ember pár, milyen véletlen, hogy ellenkező neműek voltak, egész más belső szaporító szervekkel, és milyen véletlen hogy hirtelen tudtak is egymással szaporodni.
Mivel átmeneti leletek nincsenek, és a szaporodás nem tűr meg semmi tévedést, ezért ennek azonnal tökéletes kellett lennie mind két nem részéről.
Szép mese, kár hogy azt sem tudod miben hiszel nagyképűségedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!