Könyv írással hogyan lehet pénzt keresni? Érdemes energiát bele fektetni?
Tegyük fel hogy nem vagyok egy híres író, de irok egy fergeteges hátborzongató páratlan sci-fi-t vagy egy ismeret terjesztő könyvet a közlekedésünkről, ez utóbbi élet mentő. Íme 1-1 sor mind kettőből: .
- szevasz fater mi a lótúrót fogtál?
- Cápa szarba léptem. – mondta az öreg leplezetlen vigyorral az arcán Gyere fel a tatra meglátod. Csikottó ki rakta a térképes pultra a narancssárga köpenybe csavart kristályt. - Na erre varrjál gombot Rasel.
Őn kedves olvasó dolgozna-e egy olyan magyar üzemben ahol folyamatosan kínt van a fekete zászló és hárman halnak meg naponta ? Ha őn jármű vezető akkor egy ilyen veszélyes üzemben ”dolgozik
Ugye ez vicc?
Mert komolynak durva...
Ha van csókosod, akkor bármi szart ki tudsz adni.
Nézz körül a könyvesboltokban.
Bocsi de ezt a két jó barátot poénnak szántam. Viszont az első kettőnek már megvan a "gerince" Az első a címét nem írom ki de egy mondatban.
-Egy földönkívüli megfigyelő elveszít valamit amit egy halász megtalál. A második ez sem a cím, túlélés a közutakon, egy párat köz kincsé teszek élet mentő lehet.
-A gyermek mindig a járda felől szálljon ki az autóból /sajnos gyakran látom az úttestre kiszálló gyermeket/
-Országúton az elénk ugró állatot elkel ütni ,na jó azért fékezhetünk előtte , a kormány hirtelen elrántása frontális ütközésbe vihet vagy az árokba. Ölni vagy halni?
-A fekete ruhás gyalogos vagy kerékpáros este LÁTHATATLAN az autósok előtt. /főleg ha szemből érkező autó még vakít is egy kicsit/ Ez a bejegyzés a gyalogosoknak szól mert nem tudják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!