Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A ferjem bejelentette, hgy mar nem szeret, nem tekint ram nokent, es nem is szandekozik energiat fektetni abba, hogy ez megvaltozzon. Mit tegyek? Pici babank van.
A szules utan nem hagytam el magam, ugyanolyan fitt vagyok, fodraszhoz jarok, adok magamra. Ugyhogy nem ez az ok.
Azt mondta, elkoltozhetunk nyugodtan a babaval.
A gond az, hogy senkim nincs itt , csalad messze, baratok vannak, de nem sok.
Mit tegyek? Maradjak vele es eljunk mint ket idegen ( azt mondta ez sem zavarja).
Anyagilag gyesbol nem tudok elkoltozni egyelore.
Hát aki nagy legény az ágyban az legyen nagy legény a babakocsi mellett is :)
Amúgy én az ilyen férfiakat kasztráltatnám, több gyereket ne vállaljon, nem érdemli meg :)
maradj,de keress lehetőséget folyamatosan arra,hogy új életet kezdj
addig tekintsd levegőnek őt,még ha nehéz is
Azért ez kemény... Akkor minek csinált gyereket? Vele együtt elhagy? Volt előzménye? Sexelsz vele rendesen? Nem hagyagolod el? Veszekedtek? Korábban nem voltak gondok?
Nem vagy egyszerű helyzetben, az biztos. :((
Ez köcsög dolog a részéről.
1. Maradj ameddig bírod lelkileg és közben vagy meggondolja magát, de akkor törleszd neki ezt a taplóságot, vagy találsz mást helyette és tipli.
2. Járjunk össze :)
40F
Tipikusan rossz helyre kiírt kérdés.
Sok férfival megtörténik az, hogy a nőjére gyerekszülés után nem tekint nőként. Ha a mentális dolgokkal foglalkozó részlegre írod ki, van arra esély, hogy jár arra egy szakember, és talán többet tud segíteni.
De mivel a férjed egy g*ci, aki nem csak a felesége, hanem a gyereke életét is tönkreteszi önös érdekből, sokat nem lehet segíteni. Tök jó, hogy most született gyereked, és még ez a barom is jön ezzel.
Arra azért ügyelj, hogy az esetleges dühöt, elkeseredettséget ne a babán töltsétek ki, mert au élete szépen el lesz rontva...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!