Ciki laci kérdése:
Szerintetek milyenek a verseim?
Figyelt kérdés
14 éves fiú vagyok . Imádom az irodalmat. Szerintetek milyenek a verseim? Megéri folytatni az írást? Válasszátok ki melyik a kedvencetek !2015. dec. 19. 20:00
2/9 anonim válasza:
Nagyon tetszenek a verseid, sok gondolat es koltoi hangulat van benne. Minden atjon,mindent at tudsz adni, mindenkeppen folytasd ezt a tevekenyseget, tehetsegesvagy, szived es eszed is van. Szepek a gondolataid es a hangulatleirasaid is
3/9 anonim válasza:
Elozo vagyok. Lemaradt, hogy szinte minden irasod tetszett, de ha egyet kell kiemelnem ez a halotti beszed.Eredeti latasmod, eredeti megfogalmazasa mai gondolataidnak. Hatasos.
4/9 anonim válasza:
Picit gerilla-marketing szagú a kérdés. :-)
Kérdésedre: ha valóban 14 éves vagy, akkor ígéretesek!
Vannak hibák. ( Szóismétlések, öncélú archaizmus, felesleges Nagybetűvel kezdett szó, sablon témák...)
Ebből még lehet valami, ha lesz mondanivalód.
Ne hagyd abba!
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Szerintetek, hogyan tudnám fejleszteni magamat,hogy jobb verseket tudjak írni.
2015. dec. 19. 21:03
6/9 anonim válasza:
"hogyan tudnám fejleszteni magamat,hogy jobb verseket tudjak írni."
Olvasással! Versek, irodalomelmélet, akár szórakoztató irodalom, mert a szókincset az is növeli...
7/9 pafuy válasza:
Nagyon szépek a verseid, a korodhoz képest, mondjuk én se vagyok egy vénasszony :D (13/L) de én is írok verseket és ezek nagyon tetszettek, a kedvencem a "szerettem" cìmű :)
Ne hagyd abba az írást!
Csak igy tovább! :)
8/9 anonim válasza:
Szerintem gyengék. Nem tudom, a többieket mi fogta meg, de egyszerűen unalmasak, erőltetettek, banálisak, ügyetlenek.
9/9 anonim válasza:
Nekem "nem jött át", nem fogott meg egyik versed sem, de ez nem jelent semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!