Tudtok egy kiadót ahol kiadhatnám a verseim, meséim?
Figyelt kérdés
Írtam egy pár verset,és a mese is íródik.Szóval arra gondoltam,hogy kiadom.A kiadó Kötegyánhoz közel legyen.2015. szept. 19. 15:47
1/4 anonim válasza:
..kizárt. Ha nincs szponzorod, kapcsolatrendszered, akik ilyen körben forognak és nem támogatnak, úgy semmi esélyed. Nem lehet csak úgy kiadogatni verseket.
2/4 A kérdező kommentje:
Aszt honnan szerezzek.
2015. szept. 19. 17:35
3/4 anonim válasza:
Hát nem tudom, érdemes lenne valaki hozzáértővel elolvastatnod, mert esélyes, hogy csak te találod jóknak az írásaidat, de egyébként nem azok. Nem bántásképpen mondom, de az "aszt" elég durva helyesírási hiba, ennek alapján nehezen tudom elképzelni, hogy tényleg jó író/költő lennél.
4/4 A kérdező kommentje:
Kiírjam az egyik versemet?
2015. okt. 17. 13:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!