Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Fenn maradtak a verseim, a...

Fenn maradtak a verseim, a képem az oldalon, nem tudok belépni, mit tehetek?

Figyelt kérdés

Van egy irodalmi és más alkotásokat megosztó honlap, a Share Your Art: www.sya.hu

Erre az oldalra egyszer regisztráltam, szerettem, használtam, stb. Egyszer összeomlott a rendszerük, és mindenkinek újra kellett regisztrálnia, pontosabban, ha beírtad a neved, az ímél címed, tehát, ha a már meglévő adataiddal regisztráltál, állítólag ismét működött. De nekem nem. Ráadásul nem a saját nevem adtam meg igazinak (nem szoktam), és most azt a nevet egybeírta, mint valami nicknevet, tehát nem az eredeti nicknevem van ott. De ott a képem, fényképeim, verseim, novelláim. Ez azért is baj, mert így nem lehet őket irodalomi pályázatokra küldeni.

Írtam a készítőnek Facebookon, de hónapok óta semmit nem reagált. Regisztráltam egyszer újra, az eredetihez hasonló néven, ott írtam ilyen üzenőfal szerűre, hogy segítsenek, akik ott ismernek, foglalkoztak is vele, de nem tudtak mit csinálni, csak mondták, hogy írjak a készítőnek. Aztán valahogy azzal a nevemmel sem tudtam belépni utána.

Alul, h a a Kapcsolat címkére kattintok, semmi nem történik.

Le akarom szedetni a képem és a műveimet. Mit tehetnék ilyen helyzetben?

2013. márc. 25. 01:50
 1/4 anonim ***** válasza:
Gyakorlatilag szinte semmit nem tudsz tenni! Sokszor leirták már, hogy ha valamit egyszer feltettél a netre, akkor az ott is marad! hiába is törölték akár az eredeti oldalt, másutt, másnál még felbukkanhat. És ha valaki pld letöltötte a te irásaidat, akkor végső esetben akár saját nevén ki is adhatja őket, bár ez már törvénytelen! Ekkor lehetne perre menned és az eredeti irásaiddal bizonyitanod, hogy az a te műved
2013. márc. 25. 07:48
 2/4 A kérdező kommentje:
Itt azért nem tartunk, azokat pár éve írtam, az a kiadó, egy kiadó nem adná ki őket, még nem olyan jók, aki meg ezt ellopná, meg is érdemli, mert nem menne vele sokra, bár azért nagyon remélem, nem így lesz. Nem az a bajom egyébként, hogy ellopják. Azt eddig is megtehette bárki. Hanem az, hogy ÉN nem férek hozzájuk. Legalább az arcképem levenném...
2013. márc. 25. 19:14
 3/4 anonim ***** válasza:
Hát, ha facebook, akkor tudod jelenteni, hogy a Te szellemi tulajdonod és engedélyed nélkül van kinn.
2013. márc. 27. 14:17
 4/4 A kérdező kommentje:
Hát de nem engedély nélkül van kint, mert valaha én tettem ki, csak egyszerűen nem férek hozzá.
2013. ápr. 3. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!