Fenn maradtak a verseim, a képem az oldalon, nem tudok belépni, mit tehetek?
Van egy irodalmi és más alkotásokat megosztó honlap, a Share Your Art: www.sya.hu
Erre az oldalra egyszer regisztráltam, szerettem, használtam, stb. Egyszer összeomlott a rendszerük, és mindenkinek újra kellett regisztrálnia, pontosabban, ha beírtad a neved, az ímél címed, tehát, ha a már meglévő adataiddal regisztráltál, állítólag ismét működött. De nekem nem. Ráadásul nem a saját nevem adtam meg igazinak (nem szoktam), és most azt a nevet egybeírta, mint valami nicknevet, tehát nem az eredeti nicknevem van ott. De ott a képem, fényképeim, verseim, novelláim. Ez azért is baj, mert így nem lehet őket irodalomi pályázatokra küldeni.
Írtam a készítőnek Facebookon, de hónapok óta semmit nem reagált. Regisztráltam egyszer újra, az eredetihez hasonló néven, ott írtam ilyen üzenőfal szerűre, hogy segítsenek, akik ott ismernek, foglalkoztak is vele, de nem tudtak mit csinálni, csak mondták, hogy írjak a készítőnek. Aztán valahogy azzal a nevemmel sem tudtam belépni utána.
Alul, h a a Kapcsolat címkére kattintok, semmi nem történik.
Le akarom szedetni a képem és a műveimet. Mit tehetnék ilyen helyzetben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!