Lehetnék költő, jó verseim vannak?
Hát... szóval nagyon szeretnék költő lenni, és irodalommal foglalkozni. Már kislány korom óta írogatok, többnyire verseket, de a naplómat is igazán irodalmian fogalmazom. Tehetséges vagy? Érnek valamit a verseim? Vagy csak tartsam meg magamnak a gondolataimat...
Csináltam egy oldat, oda feltöltöttem néhányat, de többnyire szerelmesversek. Mi a véleményetek?
Könyvírással még nem, de novellákkal már próbálkoztam :)
mellesleg köszönöm szépen :)
Nagyon tetszenek. Rendesen meghatódtam.
A festményeid is szépek.
Ha még lesznek újabb alkotásaid, szivesen elolvasnám őket.
Kedves Kérdező!
Sok érzelem van benned, látszik hogy fiatal lelked van, és kis naív versek párosulnak hozzá. Amikor én kezdő költő voltam, hasonlókkal kezdtem a dombot mászni mint te, mostanra a dombból hegy lett, és komolyabb ösvényre tértem rá. Elég csiszolatlan vagy még, de meglátod, kemény munkával, sok sok olvasással kialakul majd neked is a saját stílusod. Örülök, hogy van még ilyen ember aki ebben a műfajban törekszik. Ajánlom neked a klasszikus verseket, régi magyar nagyjainkat, tőlük sokat tanulhatsz írásstílusilag, tartalmilag pedig majd az élet segít ötletet adni.
Üdv!
Én nem vagyok költő, különösen nemértek a költészethez, de megmondom, hogy nagyon bele tudtam érezni magam a verseidbe, és sok ismert költő versébe meg nem.
Tehát utolsó, nem csak az számit, hogy egyszerű vagy nem. Hanem hogy milyen érzést kelt az emberben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!