Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Mi a véleményetek a rajzomról?

Mi a véleményetek a rajzomról?

Figyelt kérdés

[link]

Képregény stílus. 15/L

2014. dec. 25. 00:07
 1/8 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon tetszik, bár a fejek kicsit furik lettek. A testük viszont rohadt jó lett
2014. dec. 25. 00:13
 2/8 anonim ***** válasza:
Jó, átlagos! :)
2014. dec. 25. 00:21
 3/8 anonim ***** válasza:
Nagyon jó! Régebben bármit megadtam volna ilyen rajztudásért :)
2014. dec. 25. 01:28
 4/8 anonim válasza:
Ügyes vagy :)
2014. dec. 25. 02:33
 5/8 anonim ***** válasza:
Egész jó, de szerintem ez nem képregény stílus.
2014. dec. 25. 14:21
 6/8 anonim ***** válasza:

nem rossz, de képregénynek túl részletes/átalakításra vár.

digitálisan fogod szerkeszteni?

2014. dec. 25. 19:13
 7/8 anonim ***** válasza:

Az előzőekkel ellentétben én azt mondom, gyenge. Látszik, hogy egyáltalán nem ismered az emberi testet, az anatómiát. Az arányok rosszak, az emberek pedig torzak.

Az erős túlzás, hogy a testük jó lett.

Akkor most hogy is van ez?

[link]

A jobb felkar kb. fele, az alkar pedig kétszer akkora, mint amekkorának kéne lennie. Arról nem is beszélve, hogy az egész el van csúszva.

Ráadásul nem volt felvázolva. Rögtön a körvonalakat húztad meg, és azokat kezdted bizergetni. De ez nem így megy. Az egészet el kell képzelni három dimenzióban. Először elhelyezzük, aztán formákat rajzolunk, majd együtt kezdjük el fejleszeni az egész képet. Nem két milliméterenként haladunk az izmok kidolgozásával, az majd csak a legvégső.

De ezt csak akkor tudod rendesen megtanulni, ha művészeti szakközépbe, vagy rajztanárhoz jársz. Egy gyakoris válasz nem ér fel több évnyi, profi oktató általi rajztanulással, főleg úgy, hogy nincs igazán érzéked hozzá.

Ha fejlődni akarsz, járj rajztanárhoz, vagy egy komolyabb szakkörre.

De ezeket mindenképp tanulmányozd:

[link]

[link]

[link]

Remélem segítettem :)

2014. dec. 25. 21:27
 8/8 anonim ***** válasza:

Helyesbítek: A felkar a testhez viszonyítva túl rövid, az alkar pedig a felkarhoz viszonyítva túl hosszú.

Így talán érthetőbb :)

2014. dec. 25. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!