Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Mondanátok véleményt a rajzomr...

Mondanátok véleményt a rajzomról? Fel lehet rajta ismerni az embereket?

Figyelt kérdés

[link] Jpg

Jót, rosszat egyaránt szívesen fogadok, lényeg az őszinteség.

16 évesen rajzoltam.

2014. szept. 27. 15:21
 1/10 A kérdező kommentje:

[link]

Bocsánat

2014. szept. 27. 15:22
 2/10 anonim ***** válasza:

Szerintem jó lett, én is ilyen minőségben rajzoltam anno arcokat, mondjuk én akkortájt, vagy talán egy kicsit később kezdtem el a portrékra fókuszálni. Azt azt tudom mondani, hogy gyakorolj és gyakorolj, úgy lehetsz egyre jobb és jobb, akár képekről akár élő modellről is rajzolhatsz. Az emberi arcot a legnehezebb megjeleníteni, nagyon komplex dolog, így nem kell elkenődni, ha az elsők rosszul sikerülnek.

Gondolom amúgy színészek vannak rajta, lenne is egy tippem, de ha arról készült, akire gondolok, akkor azt kell mondjam, hogy nem igazán sikerült eltalálni, de ez nem baj, mondom: Sok gyakorlással és rajzolással egyre jobb lehetsz.

2014. szept. 27. 15:36
 3/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Igen, igazad van, tényleg nem lett nagyon eltalálva. A jótanácsokat is köszönöm!
2014. szept. 27. 16:23
 4/10 anonim ***** válasza:
Jó az csak az árnyékolást gyakorold még,próbáld a fényes árnyék átmeneteket finomítani.
2014. szept. 27. 16:57
 5/10 anonim ***** válasza:
Szerintem ügyes vagy, maximum még egy kis finomításra szorul. Én biztosan nem tudnék így rajzolni. Azért gratulálok :)
2014. szept. 27. 17:10
 6/10 A kérdező kommentje:
Rendben. Köszi! :)
2014. szept. 27. 17:28
 7/10 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon-nagyon jó úton haladsz.

Persze egyelőre képzetlen vagy, de a rajzolod megfigyelhető, hogy van egy erős stílusod - ez az, ami szinte mindenkiből hiányzik.

2014. szept. 27. 19:28
 8/10 anonim ***** válasza:

*rajzodon

Pardon.

2014. szept. 27. 19:28
 9/10 anonim ***** válasza:
Még egy kicsit gyakorolnod kell, hogy minden szögből jól le tudd rajzolni az embert, és ne torzuljon, mint Sigourney Weavernél (ő az, ugye?). Látszik, hogy szemből sokkal többet gyakoroltad, és meg is volt a hatása. Gyakorold más oldalról is :)
2014. szept. 29. 17:02
 10/10 A kérdező kommentje:

Köszi, megfogadom :).

Helena B. Carter és Edward Norton akart lenni a Harcosok Klubjából :)

2014. okt. 1. 00:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!