Mi a véleményetek a rajzomról? Min kellene javítanom?
Függetlenül attól, hogy ki van a képen. Hirtelen ő jutott eszembe, amikor ceruzát ragadtam. :)
Évek óta nem rajzoltam, de most belefogtam megint.
Nem értek annyira hozzá.. ügyesen rajzolsz, viszont szerintem kár volt egy ilyenre pazarolni a papírt! :-D :-D
Homlokán a fehér foltokat (világít) és az arcizmait (sötét) igazítanám, szemöldöke ilyen függőleges vonalakkal nekem picit furi (én szeretem elmosni és utána vonalkázni vagy hogy mondjam), bal füle nagyon manós lett, azt jobban kidolgoznám!
A szája viszont nagyon bejön! :-D Igazi parasztos, buta lett, mint mindig!!!!
:D
Köszi. Ha őszinte akarok lenni magamhoz, én is pont ezeket a hibákat érzékelem. De az ember hajlamos saját magát is becsapni.
A gond az, hogy magam sem tudtam eldönteni, hogy portrét rajzolok vagy karikatúrát. Ha portré, akkor túlárnyaltam. Ha karikatúra, akkor viszont túl szabályos az egész.
4. vagyok
Hát igen, nehéz döntés.. Ez az ember már a létezésével is egy viccet testesít meg.. :-D Élő karikatúrája az izomagyú, vidéki, pénzes kis csaló parasztnak...nem is értem..hogy fért rá az arca egy ekkorka kis papírra??? :-D :-D
A tónusozáson. A semminek nincs körvonala. Te viszont azt rajzoltál mindennek.
Látsz egyetlen körvonalat is? És igen, fölül majdnem ugyanolyan tónusértékű az ajak, és a fölötte lévő bőr is. De esze ágában sem volt a rajzolónak odahúzni egy vonalat. Arra úgy esik a fény, kész. Az egybe fog folyni. Nem kell elválasztani.
Egyébként hasonlít a rajzod aa kivételesen "értelmes" fejű alanyra...sajnos ;)
a ceruzád nem jó. nem tud elég árnyalatot adni, nagyon szürke lett. használj többféle ceruzát egy rajzon belül (puhaság szerint).
a másik, hogy a háttér nagyon sematikus lett.
Anatómia: a fül nem jó, az egyik szeme lentebb van, szemzugot nem rajzoltál sehova. a kép jobb oldalán a járomcsont nem jó helyre került, túl fönt van. a szemöldök ráncai túl fönt vannak. a pupilla nem jó helyen van, a felső szemhéj részben el kell, hogy takarja, ha tekintetet akarsz a figurának.
amúgy jó rajz, jól használod a ceruzát. a körvonalazással semmi gond, nem csak egyfajta jó rajz létezik.
van tehetséged, fejleszd magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!