Eddig mi a véleményetek a rajzomról?
Természetesen nincs kész, még most befejezem pár órán belül, talán azt is kitalálhatjátok hogy kit rajzolok,remélem hasonlít.
És az miért van, hogy (szó szerint) egyik pillanatban úgy érzem hogy valami nagy sz*rt rajzolok, másik pillanatban pedig azt hogy ez most nagyon jó lesz?
Na, én őt a LotR-ból Aragornnak tippelném, van róla egy hasonló beállítású fotó. Az orra nagyon lent van, a nyaka nagyon vastag, vagy az álla túl vékony. Az egész arc elcsúszott, az árnyékolás kevés és nagyon maszatos, viszont az orrán és a száján meg túl határozottak a vonalak.
A szemei egész jók, bár ott is kevés az árnyékolás.
Mérni nem szoktál, hogy mit hova helyezel el?
Javaslom testek rajzolását (kocka, gömb, kúp, csonkoltkúp, tojás stb.), mert tulajdonképpen minden lebontható ilyen formákra.
Még gyakorolnod kell.
Ezeket nem bántásból írom, tényleg nem :)
Tudom igazatok van, és köszönöm,nem veszem sértésnek hiszen ezért kérdeztem.
Azt én is észre vettem hogy az álla elcsúszott, a szája sem tökéletes,stb.
2-2,5 óra rajzolás után jöttem rá, hogy minden részletet nagyon jól ki lehetne dolgozni,csak addigra meguntam.
#3-mas válaszolónak külön köszönöm a tanácsokat,mert tudom hogy általában a vázlatot is itt-ott elszúrom, amit nagyrészt ki is javítok, de mindig lesz valami, ami csak a végén derül ki.
És abban is hogy tényleg Aragornt rajzoltam. :D
Hát még tudom sokat kell gyakorolnom,de ahhoz képest hogy
hónapok óta nem rajzolok, ráadásul portréval eddig nem is próbálkoztam. Összesen körülbelül 20-30 rajzom lehet (mármint a gyerekkori nélkül)
ui: tudom fotó másolásával nem lehet jól fejlődni, de most egy színészt akartam, vagyis általában kirakok magam elé pl. egy vázát és lerajzolom.
Köszönöm szépen!
És megy mindenkinek a zöld pacsi.
Én megcsináltam a Betty Edwards-os munkafüzetet. A könyvet nem olvastam, mert attól, hogy elolvasok egy könyvet a rajzolásról, nem fogok tudni rajzolni.
Ezt rajzoltam a végén.:
Hogy a munkafüzet elején mit rajzoltam, azt inkább ne firtassuk:D Előtte 15 évig nem rajzoltam semmit.
Szóval érdemes lenne inkább a munkafüzetet megcsinálnod:)
Sokat segítene. Megtanít különböző mérésekre is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!