Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Mi a véleményed a rajzomról?

Mi a véleményed a rajzomról?

Figyelt kérdés

[link]

Mit gondolsz? Adnál valami tanácsot? Köszi.

2014. szept. 28. 13:33
 1/9 anonim válasza:
Eszméletlen jó lett ^^ Csak próbáld meg nem összemaszatolni a fehér részeket :)
2014. szept. 28. 13:53
 2/9 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy tetszik, és köszi:) de tudom, hogy még nagyon sokat kell fejlődnöm! Köszi a tanácsot is, legközelebb jobban odafigyelek rá.
2014. szept. 28. 14:05
 3/9 A kérdező kommentje:

http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__muveszete..

Az az igazság, hogy raktam már ki kérdést (link), és úgy gondoltam kicsit változtatok, több ember is ellátott hasznos tanácsokkal, sok ember szerint reménytelen voltam/vagyok.

Szerintetek sikerült fejlődnöm?

2014. szept. 28. 15:17
 4/9 anonim ***** válasza:
23%
Hát a művészethez közelebb nem jutottál ezzel a műveddel sem.
2014. szept. 28. 19:01
 5/9 A kérdező kommentje:
Kösz.
2014. szept. 28. 19:55
 6/9 A kérdező kommentje:

Ahelyett, hogy normálisan megfogalmazmád mit rontottam el, vagy hogy miért nem jó, adnál pár tanácsot (ahogy a leírásban is kértelek), ide böfögsz egy ilyet. Elmész te a jó kuŕva aņyádba.

Tudod, elviselem a rossz kritikát, ha normálisan meg van írva, de a magadfajta parasztokat nehezen viselem.

2014. szept. 28. 20:02
 7/9 A kérdező kommentje:
Azt észrevettem, hogy nagy lett a feje, és a mellkasa is rossz lett, már kijavítottam
2014. szept. 28. 23:30
 8/9 anonim ***** válasza:

Szia, én vagyok az, aki elég bunkónak tűnhetett az első pár válasza alapján. Még mindig azt mondom, hogy nem "eszméletlen jó", ahogy az első válaszoló írta, de egyáltalán nem is rossz. A grafitot szerintem sokkal jobban tudod kezelni, mint a pasztellt. Látom az állatszemek jól mennek. Egészen jó nedves hatása lett.

Az emberszemnél arra figyelj, hogy a szemhéjnak van egy vastagsága.

[link]

Nem lesz realisztikus hatása, ha csak egy vonalat húzol oda alulra. Az alakján is csiszolni kell egy kicsit, nem ennyire ovális, inkább mandula, vagy szilvamag alakú.

A rókáról:

Segít, ha megfigyeled a róka szőrét közelről:

[link]

Nem csak sima egyszínű "satírt" látsz, hanem vannak árnyékok, rések a tincsek között. Olyan, mint a haj.

2014. szept. 29. 16:58
 9/9 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm!:)
2014. szept. 29. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!