Mi a véleményed a rajzomról?
http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__muveszete..
Az az igazság, hogy raktam már ki kérdést (link), és úgy gondoltam kicsit változtatok, több ember is ellátott hasznos tanácsokkal, sok ember szerint reménytelen voltam/vagyok.
Szerintetek sikerült fejlődnöm?
Ahelyett, hogy normálisan megfogalmazmád mit rontottam el, vagy hogy miért nem jó, adnál pár tanácsot (ahogy a leírásban is kértelek), ide böfögsz egy ilyet. Elmész te a jó kuŕva aņyádba.
Tudod, elviselem a rossz kritikát, ha normálisan meg van írva, de a magadfajta parasztokat nehezen viselem.
Szia, én vagyok az, aki elég bunkónak tűnhetett az első pár válasza alapján. Még mindig azt mondom, hogy nem "eszméletlen jó", ahogy az első válaszoló írta, de egyáltalán nem is rossz. A grafitot szerintem sokkal jobban tudod kezelni, mint a pasztellt. Látom az állatszemek jól mennek. Egészen jó nedves hatása lett.
Az emberszemnél arra figyelj, hogy a szemhéjnak van egy vastagsága.
Nem lesz realisztikus hatása, ha csak egy vonalat húzol oda alulra. Az alakján is csiszolni kell egy kicsit, nem ennyire ovális, inkább mandula, vagy szilvamag alakú.
A rókáról:
Segít, ha megfigyeled a róka szőrét közelről:
Nem csak sima egyszínű "satírt" látsz, hanem vannak árnyékok, rések a tincsek között. Olyan, mint a haj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!