Mostanában divat lett regényt írni? De akár verseket, vagy mást is.
Figyelt kérdés
2013. szept. 21. 20:34
21/23 A kérdező kommentje:
19-es, ezt mért gondolod? A versek persze sokszor a költő saját problémáiról szólnak, de mért baj, ha vannak neki, Mindenkinek vannak. Ettől mért nem józan ember?
2013. okt. 8. 18:04
22/23 anonim válasza:
#19 vagyok
gondolkozz... hány akár magyar akár külföldi költő halt meg természetes halállal? max 3%...
#20-nak annyit üzenek hogy én rajzolni szoktam és oda is kell nem kevés kreativitás :)
23/23 A kérdező kommentje:
Hát elég sok halt meg természetes halállal, de közülük kb. 40 % iskolai tananyag. Ne abból indulj ki, rajtuk kívül létezik még pár költő a világon. Egyébként hirtelen egyedül József Attila jut eszembe, aki nem természetes halállal halt meg. Illetve Petőfiről nincs tudomásunk.
2013. okt. 8. 23:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!