Hogyan érhetném el, hogy fotó szinten tudjak rajzolni?
Szerintem az is fontos hogy milyen ceruzával dolgozol. A dolgokat a fény miatt látjuk, tehát az árnyékolás nagyon fontos a reális ábrázolásnál. Én speciel HB, 5H, 6H, 4H, 5B, 2B, 6B-s ceruzákkal dolgozom. (Elsőnek úgy kezdtem hogy kiraktam magam elé egy üveg poharat és megfigyeltem ahogy a fény áthatol és visszatükröződik rajta.)
Nem tudom hogy milyen szinten rajzolsz, ha mutatnál képet akkor talán jobban tudnánk neked segíteni :)
Szerintem ez nagyon hasonlít az eredeti képre. Csak a ruháját kellett volna még pici jobban kidolgozni és az ajkait. Ennyi :) Nem tudom mennyi idős vagy, de ez körülbelül egy ügyes 15 éves szintje.
Teljesen normális hogy létező képekkel kezdesz. (meg van szabva hogy hogy kell kinéznie, tudsz mihez viszonyítani) Utána rutinosabb leszel és a saját elképzeléseid is megtudod majd valósítani. Folytasd és sok sikert :')
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!