Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Mit gondoltok erről a 4 fotóról?

Sándorjános kérdése:

Mit gondoltok erről a 4 fotóról?

Figyelt kérdés

Jobb szeretem a monokróm dolgokat, szoktam színeset is fotózni, de azok valahogy kevésbé átélhetőek, olyan "konyha" hatásuk van, ezt nem tudom máshogy leírni.

Nem török nagy babérokra, pusztán érdekel, hogy tetszik-e?

Elég avantgárd lett, de véleményem szerint szép.

file:///C:/Documents%20and%20Settings/J%C3%A1nos%20S%C3%A1ndor/Asztal/avantg%C3%A1rd.jpg

2.

file:///C:/Documents%20and%20Settings/J%C3%A1nos%20S%C3%A1ndor/Asztal/%C3%B6cs%C3%A9m.jpg

3.

file:///C:/Documents%20and%20Settings/J%C3%A1nos%20S%C3%A1ndor/Asztal/mama%20papa.jpg

(Pillanatkép, az elmosódás nagynéném művé, mert belemozdult a képbe. Olyan szellemszerű.)

4.

file:///C:/Documents%20and%20Settings/J%C3%A1nos%20S%C3%A1ndor/Asztal/f%C3%B3rum.jpg (Ebből fotómontázs lesz különféle felületekkel és egy homokórával, ami a képrétegek közé lesz lefektetve.)

2013. aug. 11. 09:11
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Atyaég, mit fogsz te itt kapni...
2013. aug. 11. 09:40
 2/5 anonim válasza:
100%

Ez nem így jó! Méltányolom az igyekezetedet,de amiket linkeltél azt senki sem fogja tudni megnyitni.

[link] A linkelt oldal segítségével töltsd fel a netre a képeket, majd a linket, amit kaptál azt másold be ide nekünk.

2013. aug. 11. 09:44
 3/5 anonim ***** válasza:

Ezek a linkek max. a te gépeden működnek. Ahhoz hogy az itteniek is meg tudják nézni fel kell tölteni őket valahova. Pl.: [link]

Feltöltés után kimásolod a linkeket onnan, berakod ide és mindenki meg tudja nézni.

2013. aug. 11. 11:02
 4/5 anonim ***** válasza:
:DD
2013. aug. 11. 11:02
 5/5 anonim válasza:
János, nem vagy te egy kicsit álmos?!
2013. aug. 11. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!