Mit gondoltok a festményemről?
2013. júl. 22. 22:23
1/13 anonim válasza:
Esetleg le tudnád úgy is fotózni,hogy messzebbről és mondjuk úgy megvilágítva,hogy egy tárgy árnyéka is látszódjon rajta?:)
2/13 anonim válasza:
Azaz látszódjon a kép környezete is:)
4/13 anonim válasza:
hmm érdekes kép az a mosoly mint ha tudna valamit amit mi nem. Áruld már el a kép jelentését :D
5/13 A kérdező kommentje:
hát köszi skacok de szerintem az árnyékolás még béna, azt még megrajzolgatom:)
2013. júl. 22. 22:43
6/13 anonim válasza:
Szerintem még van mit csiszolnod a technikádon, de amúgy nagyon tehetséges vagy! Nekem az elején akár 3-4 hét is kellett, hogy ilyen szintre eljussak. Csak így tovább!
7/13 anonim válasza:
és ezt csináltad te 1-2 hétig? Pffff. Én egy ilyennel 3-4 óra alatt megvagyok. De hát, mit is várhatnánk egy kezdőtől....
8/13 A kérdező kommentje:
nem, csak az egész festegetést 1 hete kezdtem, a képet kb 20 percig csináltam de ez csak sketch! :))
2013. júl. 23. 00:14
9/13 anonim válasza:
Bocsi, de szerintem ez elég gyenge... Hány éves vagy? Ha 12-13, akkor még rendben van. Ha szereted, persze csináld, de nagy eredményeket ez alapján ne várj :S
10/13 anonim válasza:
7-es, ne oltsd már le szegényt, hiszen írta, hogy még kezdő. Azért ahhoz képest nem olyan rossz. Most nem azt mondom, hogy egy Leonardo, de ez nem is elvárás. Nem kell mindenkinek művésznek lennie, az is értékelendő, ha valaki csak úgy hobbiból elfesteget. Lényeg, hogy élvezze, mégha amatőr szinten marad is. Kérdező, ne csüggedj el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!