Mit gondoltok a festményemről?
Figyelt kérdés
Persze még nincs készen, csak érdekelne mások véleménye. Igazából az zavar vele, hogy túlságosan elkülönülnek a színek, és nincs köztük egy átmenet.
2013. márc. 9. 16:49
4/11 anonim válasza:
És rakd fel akkor. Abból többet lehet mondani./látni.
5/11 anonim válasza:
sztem egyáltalán nem zavaro hogy nem homogén. azt mondják egy igazi festmény az pont ilyen. nem kell fotohünek lennie.
6/11 anonim válasza:
Jó, de a színeken tényleg kell még dolgozni ici-picit. Pl: mi az a sárga csík a szája mellet? xd Amúgy háyn éves vagy?
7/11 anonim válasza:
Ez fasza lesz! Tényleg ne zavarjon, hogy nem szép átmenetes. Sokkal élőbb az ilyen, kissé durvább festésmód szerintem. A sárga fura benne, reflexfénynek oké lenne, de kissé erős ahhoz. Azt mondanám, a festésmód ügyes, azon viszont csiszolj még, hogy kevésbé legyen a kép sík. Fény-árnyék-reflexfények viszonyával ki tudod emelni a formákat a papír síkjából, ami fontos lenne, mert most kissé lapos. De meglepően jó ahhoz képest, hogy miket szoktak itt kitenni... Amúgy művészeti suliba jártam, nem laikusként mondtam ezeket. :)
8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! 17 vagyok.
Az utolsó válaszolónak külön köszönöm a tanácsokat, megpróbálok javítani rajta :)
2013. márc. 11. 13:45
9/11 A kérdező kommentje:
Ez az első rendes kép, amit festek (vászonra), eddig csak rajzoltam, szóval remélem még sokat tudok fejlődni :D
2013. márc. 11. 13:46
10/11 anonim válasza:
bátran a színekkel,alakítsd ki a saját stílusod nem baj ha picit elugrasz az eredeti képtől:) legyen saját technikád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!