Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Véleményeket kérek. Milyenek...

Véleményeket kérek. Milyenek a rajzaim?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy ezer ilyen kérdés van, de tényleg érdekel a véleményetek.

1. [link]

2. [link]

3. [link]

4. [link]

5. [link]

6. [link]

Melyik sikerült jól? Melyik rosszul? Mi a hiba? Igazából egyik rajzom se tetszik igazán csak nem tudom mi a hiba. Rengeteget gyakorlok és most egy toll rajzon dolgozom.

2013. aug. 3. 14:37
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

befejeztem a tollrajzot, ha esetleg érdekelne valakit:

[link]

2013. aug. 4. 12:41
 12/20 anonim válasza:

Egyszerűen gyönyörű lett a tollrajzod!!*-*Gratulálok hozzá.:-)A ceruzarajzok is nagyon tetszenek :-)

15/L

2013. aug. 4. 18:26
 13/20 A kérdező kommentje:
köszi :D igyekeztem :)
2013. aug. 4. 23:56
 14/20 anonim ***** válasza:
Gyönyörűek! Az 5. Az a csúfok borítójáról van?
2013. aug. 9. 17:23
 15/20 A kérdező kommentje:
nem :) az a fényemberek borítója akar lenni
2013. aug. 13. 19:13
 16/20 anonim ***** válasza:

Kétségkívül tehetséges vagy, nem is kicsit. Mindenképpen érdemes a rajzzal foglalkoznod. A képek másolásával azonban egy adott szintnél - amelyet már elértél - nem lehet tovább fejlődni. Élő modell után rajzolj, portrét és egész alakot, krokit, valamint beállított kompozíció után kockológiát és csendéletet, akár drapériával is.

Járj szakkörre! Ott van modell, és amire neked szükséged van, az a modell utáni rajz. Valamint megtanulhatod az égetett szén és más eszközök használatát, és a tanár ellát azokkal a tanácsokkal, amelyeket nem lehet egyetlen kommentben leírni, mert az elsajátításukhoz évekre van szükség.

2013. aug. 14. 19:25
 17/20 A kérdező kommentje:
Jártam szakkörre, rajzoltam kockákat meg mindent, de azokat iszonyatosan untam, de végigcsináltam. A tanár nem segített semmit. Ránézett:szép. Ennyi, szóval többet nem fogok járni mert nem éri meg és nem is azt rajzolhatok amit akarok, hanem amit mondanak. Olyan szakkör kéne nekem ahol egyénileg is foglalkoznak velünk...
2013. aug. 14. 20:09
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Megnyugtatlak, hogy a kockológiát mindenki szívből gyűlöli. Minket is kínoztak vele a fősulin, nem is keveset. Nem tudom leírni szavakkal, hogy mennyire szenvedtünk. De hasznos volt.

Az a szakkör, amire jártál, tényleg nem lehetett túl jó. Bizonyára ilyen is van, ezek szerint én szerencsés voltam a szakkörrel, ahová annak idején jártam. Arra számíts, hogy egy szakkörön nem mindig azt rajzolsz, amit akarsz, mert vannak dolgok, amiket nem azért rajzol az ember, mert azt szeretne rajzolni, hanem mert hasznos, fontos, kell. A felsőoktatási intézmények művészeti szakaira is amikor vinni kell rajzot, kell vinni portrét, egész alakosat, csendéletet. Nem csak azt, amit te szeretsz rajzolni, hacsak nem az a perverziód, hogy kockákat rajzolsz, de ezt kétlem.

Keress egy jó szakkört, ahol értelmesen foglalkoznak veletek, és ahol van modell.

2013. aug. 15. 13:19
 19/20 A kérdező kommentje:
Szeptembertől sajnos nem lesz időm a rajzolásra, úgyhogy kihasználom valószínűleg az utolsó pillanatokat :)
2013. aug. 15. 16:43
 20/20 anonim ***** válasza:
Jók.
2013. aug. 15. 16:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!