Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Mi a véleményetek a munkáimról?

Mi a véleményetek a munkáimról?

Figyelt kérdés
minden-ami-rajz7.webnode.hu

#Munkáim;Rajz
2013. júl. 16. 16:19
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Szerintem mindegyik gyönyörű!
2013. nov. 12. 18:14
 12/19 anonim ***** válasza:
Vannak jók és vannak rosszabbak :) az biztos hogy van tehetséged, ne hagyd abba :) lehet érdemes lenne nyitnod egy tumblr-t (ott több emberhez tudna eljutni a munkásságod, külföldi körökbe is)
2013. nov. 29. 20:42
 13/19 anonim ***** válasza:
jók, ügyes vagy :)
2013. dec. 13. 21:24
 14/19 anonim válasza:

Egyetértek azzal a hozzászólóval, aki úgymond elutasította a jobb agyféltekés rajzolást. Szerintem sem ér semmit, csak pénzkidobás. Szintén nem irigységből mondom. Kis korom óta én is rajzolok, sőt versenyszinten csináltam. Kel hozzá egy alap "tehetség" és kézügyesség.:)

Egyébként kedves kérdező, nagyon ügyes vagy, csak így tovább!:)

2013. dec. 30. 15:57
 15/19 anonim válasza:
Nem rosszak.
2014. febr. 8. 21:59
 16/19 anonim ***** válasza:
jesszus, te hányszor fogod még kiemelni ezt a kérdést? nem csak egyszer lehet?
2014. febr. 16. 14:27
 17/19 anonim ***** válasza:
Nagyon jók!
2014. febr. 17. 18:00
 18/19 anonim ***** válasza:
A portrék nem olyan jók, sőt, némelyik egyenesen ijesztő. De egyébként ügyes vagy! Az állat, és a tájképrajzolás jól megy! Nagyon tetszik például a sasnak a csőre, meg a ház a szürke marhával! A portrérajzoláshoz annyit, hogy figyelj arra, hogy a valóságban sincsenek körvonalak. Tónusozással válaszd el egymástól a dolgokat! Fontos, hogy ne csak a szürke, és a sötétszürke létezzen a tónusozásodban. Egészen a feketétől kezdve a csúcsfényekig minden nagyon fontos, hogy a rajzodnak térbeli hatása legyen. A legfontosabb pedig, hogy ne csússzon szét/torzuljon el az arc. Addig csináld a vázlatot, ameddig minden tökéletesen a helyére nem kerül. Figyelj arra, mi hol van! Sok sikert, csak így tovább! :)
2014. máj. 20. 16:11
 19/19 anonim ***** válasza:

Attól függ hány éves vagy? Tudsz e még fejlődni...

Vannak nagyon jók! És vannak olyanok is mintha egy jobb agyféltekés rajztanfolyamon tanultál volna rajzolni.

Főleg a portrékon van mit javítani de azok között is vannak ígéretesek.

2014. szept. 24. 22:10
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!