Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Mi a véleményetek a munkáimról?

Mi a véleményetek a munkáimról?

Figyelt kérdés
minden-ami-rajz7.webnode.hu

#Munkáim;Rajz
2013. júl. 16. 16:19
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Van hozzá tehetséged. Portrék terén szerintem még gyakorolnod kell, de a többi nagyon tetszik. Különösen a Vízesés festményed és A magány rajzod.
2013. júl. 16. 16:27
 2/19 acelsziv ***** válasza:
87%

Szépek, de a portrét még tényleg gyakorolnod kell.

Esetleg ajánlom a jobb agyféltekés rajzolást.

2013. júl. 16. 16:52
 3/19 anonim ***** válasza:
56%
Van 1-2 jó munkád, a vízesés nagyon jó. A csendéletet és a portrét még gyakorold egy kicsit. A jobb agyféltekés tanfolyamról annyit, hogy átverés az egész. Az egyik rokonom részt vett egy olyanon, és semmit nem fejlődött...
2013. júl. 16. 17:22
 4/19 anonim ***** válasza:
49%

Felejtsd el a jobbagyféltekés haszontalanságot! Ha igazán rajzolni akarsz, akkor csakis az akadémiai módszerekkel csináld! Kezdetnek jó, ha Barcsay Jenő Művészeti anatómiáját és Szunyoghy András Rajz ABC-jét forgatod. fotóról vicces másolni, néha hasznos is a pózok miatt, de te inkább élő modellről rajzolj! Vagy készíts beállítást! Az sem baj, ha A3-as, A2-es méretben rajzolsz.

Portré: felejtsd el a maszatolást és a kontúrt. dolgozz foltokból!

Tájkép: Érdemes szabadban vagy épületben tanulmányokat készíteni képről való másolás helyett. Ezzel együtt a perspektíva helyes használatát is megtanulod.

Papír: Ne féynmásolópapírra dolgozz széncerkával, az nem arra való. Ajánlom inkább a csomagolópapírt és az Ingres papírt (engré néven keresd!) Festeni inkább auarellpapírra érdemes. Temperával és vízfestékkel is. Itt is ajánlom a plen air festészetet, vagyis a szabadban festést. Ez segít a helyes színek és tónusok megtalálásában.

a zsírkrétás képed tetszik, ott gondolom nem a tökéletes realitás volt a cél. Sokkal jobban tetszenek a portréidnál. Érdemes nagy méretben (A2) porpasztellel próbálkozni. Azt nyugodtan lehet maszatolni is.

2013. júl. 16. 17:50
 5/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat mindenkinek.A rajzaimat "saját" módszeremmel készítem el,mivel itt nincs semmilyen szinten rajzképzés.Rendszerint A/4-es műszaki rajzlapra dolgozom 3B-s ceruzával,a festményeket kartonra készítem temperával.:-)
2013. júl. 17. 09:26
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

A saját módszered. De sok kilencedikestől hallottam már, hogy ez az ő saját stílusa, és fel voltak háborodva, amikor egy tanár azt mondta nekik, hogy a maszatolás nem stílus. És igaza volt. Konkrétan én voltam az a kilencedikes.

Kicsit próbálj elszakadni ettől a módszertől, és próbálj ki újakat!

2013. júl. 17. 11:31
 7/19 A kérdező kommentje:
Saját stílus alatt azt értem,hogy nekem így sikerül magamtól.Rajzóráim abban ki is merültek,hogy a tanár elővetetett egy rajzlapot:"Rajzoljatok amit akartok."szöveggel.Szeretnék új technikákat kipróbálni és magasabb szintre fejlődni.:-)
2013. júl. 17. 12:15
 8/19 anonim ***** válasza:
71%

Igazán köszöm azoknak az agymosott illetőknek, akik lepontoztak, mert ők biztosan jobban tudják, mert olyan sokat rajzolnak. EMBEREK! A jobbagyféltekés technikával nem tanultok meg soha a büdös életeben rajzolni! Majd jöttök azzal, hogy biztos irigy vagyok. Hát nem! Próbáltam, még régen, akkor akkor még nem volt neve, nem így hívták, hanem rácspontos másolásnak. Semmi haszna nem volt, akkor kezdtem el megtanulni rajzolni, amikor élő modell után rajzoltam. Fafejek.

A kérdezőnek meg jó rajzolgatást, a kitartás nagyon fontos tulajdonság, és fogadja meg a tanácsomat, mert attól csak jobb és jobb lesz, és a környezetének le fog esni az álla!

2013. júl. 17. 15:14
 9/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm :-)
2013. júl. 18. 10:43
 10/19 anonim válasza:

Vannak nagyon jók és kevésbé jók (főként a portrék)

Egy rajzsuli nagyon sokat segíthet. Én régebben a második emelet rajziskolába jártam :)

2013. nov. 11. 19:10
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!