Mit szóltok a versemhez?
Figyelt kérdés
Bujdosó
Mit jelenthet e szó bujdosó?
Megtanultam én
Szívem fáj egy álomképért,
Mely a tükörben lészen.
Ha soha nem lehetek én
Hát elbujdoklom.
Négy fal között a semmi az unalom
A végzet honolja csak én vagyok
És a szem mely a falakra tekint.
Az ablakban nénike szól hallod e
Mit szólnak mit csicseregnek?
Nem mentem,megálltam.
Netán föl kellett volna állnom?
Az idő elrohant már nem tehetek semmit.
Ha kinyitom az ajtót ezer szem tekint.
2013. máj. 16. 13:19
11/16 anonim válasza:
#10 valóban bohóckodás ... rengeteg oldalon fent voltam míg írtam verseket, de valahogy nem tetszett egyik sem ... vagy abszolút amatőr csapat mint a poet.hu, vagy sznob fensőbbségesek mint a 7torony.hu, vagy gyilkosok mint a dokk.hu ... a többi oldal alkategória ... már nem írok sehová, pedig bármelyiken ismernek még ma is, ha néha benézek :) ... rosszul mondtam, a dokk-on nem ismernek
12/16 A kérdező kommentje:
Látom a 10-es még mindig az első verset szajkózza hogy sz*r a másodikat valahogy figyelmen kívül hagyta.Az elsőről már én is elmondtam hogy sz*rul sikerült a második sem a legjobb de azért értékelhetőbb szerintem.De az nem az én bajom ha valaki csak a rosszat veszi észre az őt ért ingerekből. Pardon
2013. máj. 17. 18:49
13/16 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Nem téged szidtalak, sajnálom. Nemáááá-val való vitámat szerettem volna tisztázni.
14/16 anonim válasza:
Ez egyébként már lényegesen jobb. Az "érzem szagát" rész viszont elég egyértelműen érezhető, hogy a rím miatt lett odapakolva. Sok mindent ezen sem lehet elemezni. Tegyél bele több költői képet és rejtélyt.
15/16 A kérdező kommentje:
Nem a rím miatt tettem bele.És lehet érezni a halál szagát,látszik hogy neked nem volt alkalmad ott lenni mikor valaki távozik az élők sorából.
2013. máj. 18. 11:37
16/16 anonim válasza:
nem, valóban nem voltam ott.
És ha tényleg lehet érezni, nem mérvadó és nem oda illik.
Minek kéred, hogy mondjak véleményt, ha belekötsz? Bárki ugyanezt mondaná.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!