Mit szóltok a versemhez?
Isteni lelkednek öntözött lótusza,
Angyali szemeid rám leső sugara,
Démoni kacajod simogató zaja,
Kicsi lábméreted lesújtó mivolta
Hajvágásaid eredményessége
Becses szavaid lágy zenélése
Káromkodások, szemfényvesztések,
Lingvisztika vizsgára felkészültél-e?
Lacrimosaval nyitottad az évet,
kókuszgolyót hoztál, fehéren keményen
gúnyosan kacagtál, kapualjba bújtam,
combinon utaztam, megintcsak elbújtam
szeretem a szemed, nagyra vagyok vele
szeretem a kezed, tekeri a belem
szeretem a szád is, bár leginkább büntet
i a rád nem méltó kétszínű férgeket.
NANANANANANANANA
NANANANANANANANA
NANANANANANANANA
NANANANANANANANA
na?:)
Pimasz vers mondhatom.
Ha személyes élményekből/érzésekből raktad össze akkor jó,
ha pedig egy összerakott rím erőltetett vers akkor nem jó.
Szerintem egyértelmű, hogy a Költő Múzsája egy konkrét személy, aki minden bizonnyal kiköpte minden belső szervét mikor meglátta ezt a Műremeket.
Egyébként a rímek sehol sem stimmelnek, kivéve az utolsó Batmanre utaló versszakban. Az utolsó előtti szakasz szerintem gyönyörű, a belet tekerő kéz képe és az a fantasztikus költői megoldás, hogy az utolsó betűt az új sorba költözteti szinte eksztatikus élményt eredményez. Mindenki nevében szeretném megköszönni a Költőnek ezt a hihetetlen élményt!!
"Isteni lelkednek öntözött lótusza"
Kereszteny, de legalabbis erkolcsos ember egy ennyire perverz sort nem vet papirra. Nem ertem, hogyan gondolhattad, hogy az Isteni lelket egy parazna emberi szukseglettel, a szexualis aktussal egy mondatban emlited.
Az ontozott lotusz egyebkent is arra utal, hogy magjat hiaba veti el a ferfi. Olvastad te a parancsolatokat? A Bibliat?
Az egesz versbol csopog a guny, mellyel az egyhazat es a kereszteny vallast gyalazod.
Terj meg mihamarabb, Isten tart karokkal var. Band meg buneidet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!