Mit szóltok a rajzaimhoz?
Link a képeimhez:
kontrasztot a rossz fényképminőség miatt állítanom kellett, de a valóságban is majdnem teljesen ilyen kontrasztúak a képek.
Nekem tetszik a stílusod, főleg a kontrasztos, azt jó érzékkel húztad fel :) De arra nagyon figyelj (bár ezt az egyik képnél írtad is), hogy kicsi kezet rajzolsz. Ez minden képre igaz.
Ezt egyébként szinte mindenki elköveti eleinte, ez ilyen gyermekkori reflex, hogy a fejet nagyra, a többi részt meg kicsire rajzoljuk. De pl nézd meg, a tenyered kinyitva kb akkora, mint az arcod.
A csajszinál meg úgy érdemes szerintem, hogy mivel nem egyszerű állópózban van, előbb halványan rajzold be a görbét, amire felteszed aztán (ha úgy tetszik, akkor a gerincét, amire felrakod a husit :D )
Remélem tudtam segíteni :)
Jó.
Meg van a rajznak a stílusa.Ha kezdő vagy akkor egész jók ezek a képek ebből a szempontból.De még van mit csiszolni rajta.De minél többet rajzolsz annál jobb lesz.
Szerintem jó.
Ha kezdő vagy akkor egész jó.
Bár nekem nem tetszik ez a stílus, a vonalvezetés, az eszközhasználatod, a formák, a karakterérzék,a tónusozás- szóval nem olyan jóízű. De ehhez sok sok gyakorlás kell, ha olyan rajzot akarnál rajzolni ami nekem megfelelne-én ilyen szigorú vagyok :P.
De egyébként a kompozíció jó, az arcnak a formájával sincs gond, csak az említett karakterérzékkel.
Gyakorolj sokat, mert érdemes lenne neked;))
Szia!
Jók a képeid de az emberek keze nem! Nézz anatómia könyveket gyakorold a kezet sokszor más művészek festményein is nézheted hogy ő hogy oldják meg mert a kéz ugyan olyan fontos mint a portré.Üdv;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!