Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Mit szóltok a rajzaimhoz?

Mit szóltok a rajzaimhoz?

Figyelt kérdés

Link a képeimhez:

[link]

kontrasztot a rossz fényképminőség miatt állítanom kellett, de a valóságban is majdnem teljesen ilyen kontrasztúak a képek.

2012. jan. 15. 01:35
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Not bad for yungster.
2012. jan. 17. 16:37
 12/17 anonim ***** válasza:
csiszolatlan gyemant
2012. jan. 18. 02:19
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Furák a fogak és a szájak.De sok dolog el van mászva. Pl a.t.3

Az egyik szem le van csúszva a másikhoz képest és kissé síkszerű.Az arc szemből bal felének valamivel kisebbnek kéne lennie.

Érdemes megtalálni a fej középvonalát és azt,hogy milyen szögben áll. Ehhez képest meghatározni,hogy mi hol helyezkedik el, főleg milyen szögben.

Sokat gyakorolsz javulni fog. Nekem se megy tökéletesen.

Kevesebb vonal.. több ellenőrzés. Azaz messzebbről is nézd meg a képet időnként,mert ha benne vagy a rajzban,akkor nem objektíven látod.

Van,ahol jól elkapod,olyan részeket is megfigyelsz,amin sok kezdő elsiklik,de még nincsenek egyben.

2012. jan. 18. 09:15
 14/17 anonim ***** válasza:
Jól nézel ki, tetszel:)
2012. febr. 3. 19:09
 15/17 anonim ***** válasza:
Nekem tetszenek :) Amúgy nincs valami közösségi rajzos-oldal, ahova föl lehet tenni a rajzokat és véleményezni? (Magyar oldalra gondolok, nem a devianartra)
2012. nov. 8. 16:31
 16/17 A kérdező kommentje:
nem tudom, hogy van-e, gondolom valaki már készített ilyesmi oldalt Magyarországon is. :o :)
2012. nov. 8. 16:38
 17/17 anonim ***** válasza:
Hú, az jó lenne, én is imádok rajzolni, és szívesen cserélnék tapasztalatot másokkal :) Bár még csak kezdő vagyok. Utánanézek neten, és ha találok ilyen oldalt, megírom a címét.
2012. nov. 8. 16:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!