Debreceniek mit szóltok a mostani virágkarneválház?
Figyelt kérdés
Kicsit érdekesek ezek a helyezések. Senkinek nem tűnik fel, hogy minden évben Pikó Sándor művész úr viszi a prímet. Akár szép akár csúnya az alkotása. Na az mostani szép volt és megérdemelten kapta meg.
De a legfelháborítóbb hogy a Pózner Gábor"művész úr" második lett olyan kompozícióval amíg még utolsónak is sok lett volna?!
Valami sántít. Vagy rokoni vagy jó baráti szálak fűzik a zsűrihez. Vagy csak egyszerűen a politika?
2011. aug. 23. 10:24
1/6 A kérdező kommentje:
Bocsánat a plusz betűkért.
2011. aug. 23. 10:31
2/6 anonim válasza:
Nem foglalkozok vele, unom már. Budapesten voltam.
3/6 A kérdező kommentje:
Én már 4 éve nem láttam. Csak néha elolvasom az eredményeket. És ez kicsit kinyomja a biztosítékot.
2011. aug. 23. 10:59
4/6 anonim válasza:
Nekem az nem tetszik, h elvileg ez egy VIRÁGkarnevál, mégis alig volt virág. Jó persze, feldíszített kocsik voltak, de inkább nevezném ezt a karnevált külföldi néptáncosok tánckarneválnak. Nekem nem tetszik, h ennyi a táncos, kevés virág, ráadásul a táncok között is amerikai kultúrából származó majorett, meg külföldi néptáncosok tömege. Ez egy magyar ünnep, ha már tánc, legalább magyar táncosok lennének. És persze több virág kellene. Engem speciel, mikor először jártam a karneválon, nagyon meglepett, h alig van virág. Nem azért utaztam át a fél országot, h grúz táncosokat nézzek
5/6 anonim válasza:
Persze, nem tűzdelik a virágokat mint régen egyenként, hanem ragasztóra rászórják a száradt darát.
6/6 A kérdező kommentje:
""Persze, nem tűzdelik a virágokat mint régen egyenként, hanem ragasztóra rászórják a száradt darát.""
Ezt a szórást csak az arcoknál használják. Többi mind festett száraz virág. Csak utolsó napon díszítik a kocsit körbe élővel.
2011. aug. 23. 12:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!