Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Mit szóltok a rövid videómhoz?

Mit szóltok a rövid videómhoz?

Figyelt kérdés

Légyszi ha tetszik akkor nyomjatok egy likeot vagy ne de ha nem tetszik vagy poénkodni akartok akkor ne dislikeoljátok.

Köszi!

http://www.youtube.com/watch?v=kCL10BrIO5Q&feature=plcp

2012. szept. 26. 20:33
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
100%
Ez meg mi a sz@r akar lenni.(Nem diselikoltam)
2012. szept. 26. 20:37
 2/30 anonim ***** válasza:
100%
a trükközés tetszik az érmével, jó a mozgásod mint a profiknak
2012. szept. 26. 20:52
 3/30 anonim ***** válasza:
100%

idegesítő a zene, ne haragudj

miért nem a nézőkre nézel?

másrészt meg miért nem szabad dislike-olni? szabad ország vagyunk, nem?

(egyébként nem dislike-oltam)

2012. szept. 26. 20:59
 4/30 anonim ***** válasza:
100%

Lol. Elég gyenge még ez az trükk. Nem tetszik a videó bocs.

Semmi értelmes nincs benne.

Egyedül azt tudtam megállapítani, hogy ha megtanulsz normálisan gitározni, bármelyik csajnál esélyed lesz.

De szerintem nélküle sem vagy hátrányban.

2012. szept. 26. 21:02
 5/30 anonim ***** válasza:
100%
A trükkön nagyon látszik, hogy hol van a másik kezedben a pénz. Azt meg nem értem, hogy most akkor gitározós videó vagy trükkös? AZ meg elég uncsi, hogy kb monotonan játszod ugyanazt plusz 600x megmutatod a már amúgyis elcsépelt trükköt.
2012. szept. 26. 21:25
 6/30 anonim ***** válasza:
100%

Hagyd!Ez így kiforratlan!

Nem szórakoztatott el!

2012. szept. 26. 21:35
 7/30 A kérdező kommentje:

Először is a dislikeról: Nem tiltás volt hanem kérés azt hittem ezt felfogtátok de látom mindhiába.

Zene: Direkt monoton mert nem a zene a lényeg (amúgy nem ezerszer eljátszott, ha rá akarsz kontrázni küldj legalább 2 zenét ami ilyen.)

A trükk: Aki azt írja hogy nagyon látszik stb. annak csak gratulálni tudok, meg annyit mondani hogy: Igen, nagyon ügyes vagy hogy elkaptál, biztos nagyon intelligens vagy, sőt intelligensebb mint én és ezért csípted el!

(Amúgy 80%-ban biztos vagyok abban hogy nem tudod hogy hogy van mivel mindkét tenyerem teljesen ki van nyitva de neten keresztül nincs értelme kötekedni...)

Aki dicsért annak köszönöm!

Amúgy gitározni elég jól gitározok úgyhogy amíg mást nem hallottál addig ne mondj ilyen csúnyaságokat de köszönöm a bókot.

2012. szept. 26. 22:38
 8/30 A kérdező kommentje:

És amúgy a kritikát bírom, nem azért írtam.(mindig építő jelleggel nézek a kritikára) csak amit "szakmabeliek" dicsérnek mint ezt a videómat is, nem értem hogy itt miért szarozzák le.

A "nem tetszik" már jó megközelítés.

2012. szept. 26. 22:45
 9/30 anonim ***** válasza:
Mert mi nem értünk hozzá barátom :D
2012. szept. 26. 23:47
 10/30 anonim ***** válasza:
Ha teljesen ki van nyítva a tenyered akkor is egyértelmű :D Amúgy aranyos a reagálásod :DDD
2012. szept. 26. 23:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!