Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Mit szóltok a versemhez?

Mit szóltok a versemhez?

Figyelt kérdés

Ma este

Színjátszó fények tolonganak

Az éjjeli szél fújja őket tova

Zúgnak az égi dalok,

Szárnyra kelve röppennek be

Minden egyes résen,

Melyeken át hallja minden ember

Az élet zajait.

Talán te is észre veszed

Talán csak zörget neked,

Vannak kik tovább mennek

De nem megy el tőlük

Mindig követve járnak,

Amíg meg nem értik

Ők kik bízva bíznak

Valami másban

Valamiben ami nincs is ott,

Csak szeretnék,és vágynak

Valamit ami nem lehet az övék.

2013. máj. 14. 18:04
 1/7 anonim ***** válasza:

Én úgy érzem, hogy annyira koncentráltál a vers formára, (szótag, rím, stb), hogy kicsit nyakatekert lett. Ha elolvasod mondatonként, nem igazán áll össze a dolog.

Ezenkívül sok a képzavar, nem világos, hogy mi mire vonatkozik (pl mi megy el, meg mi jár követve?), sok a bizonytalanság (valami más, valamiben, valamit, vannak akik), nem értem miről szól.

Egy próbálkozásnak jó, de dolgozz még rajta!

2013. máj. 14. 18:12
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi.Nem koncentráltam csak a szavakra amik jöttek egymás után.Bele van szőve az értelme hogy mit akar elmondani ez a vers csak kicsit elemezni kell.Vagy a másik elképzelni.
2013. máj. 14. 18:16
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem jól szól, és szuper, hogy versírással foglalkozol! De azt én sem értem, hogy pl. mi a versed mondanivalója?
2013. máj. 14. 18:21
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszi.Nem tudom hogy eláruljam e mert lehet hogy később valaki megfejti és le írja ide.Az jobb mintha én súgnék.
2013. máj. 14. 18:27
 5/7 A kérdező kommentje:
Na jó súgok.Sugallat? Ez a vers olyan dolgokról szól amit nem látunk.Nem tudjuk szavakkal kifejezni.De talán a sugallat születéséről,annak helyéről,útjáról és az emberekről szólna.Azokról az emberekről is szól akik vágynak olyan dolgokat amit sosem kaphatnak meg.Nyilván mindenki másra vágyik.
2013. máj. 14. 19:05
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem tetszik, csak gyakorolj, írj, írj, és írj :)) van benned tehetség :D
2013. máj. 14. 19:23
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi:-)
2013. máj. 14. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!