Mit gondoltok erről a történetről? Érdekelne titeket? Elolvasnátok a fülszöveg alapján?
Négy Őselem 1 - Lángolás
A föld… szilárd, mozdíthatatlan, kitartó
A levegő… játékos, mókás, tiszta,
A víz… hideg, komoly, mélyen érző
A tűz… energikus, szenvedélyes, makacs
Él négy őselem ezen a földön… de nem csak a környezetünkben, de megtestesült valójukban is…
Négy fiatal kapta meg azt az átkot, vagy áldást, hogy a négy őselem szelleme a testüket használja, hogy a démonokat távol tartsák az élőktől… Nem könnyű…
Eveline sose hitt másban csakis önmagában. Megvolt a saját élete, tervei, álmai… Ám egy nap az egész összeomlott… Történt valami, ami felélesztette a testében mélyen szunnyadó, ősi erőt… A tűzet… Ő volt a Tűz leánya…
De a tűzzel nehéz bánni… hisz tudjuk mi mindent képes
elpusztítani a tűz… házakat, városokat tehet a földdel egyenlővé… és embereket ölhet… És a sötét erőknek ez a fegyver kell…
Vajon képes Eveline szembe nézni a sorsával vagy visszamenekül az átlagos életébe, mintha mi sem történt volna? Ki lesz Ő? A Halál vagy a Segítség istennője?
Hogy elolvasom-e, nálam nem csak a fülszövegen múlik. Nagyon meghatározó, hogy az első néhány sor fölkelti-e az érdeklődésemet.
Hogy kezdenéd?
(Amit eddig írtál, egyébként érdekesnek tűnik.)
Nekem nincs bajom a külföldi nevekkel (sőt, szerintem hülyén hangzana itt, hogy pl. Márta a Tűz leánya... Béla meg a Föld fia :)), de ez a név nekem sem tetszik. Nézz utána, hogy idegen nyelveken hogy van a tűz, vagy melyik név jelent hasonlót. Legyen sokatmondó és jól hangzó a név, vagy csak szimplán különleges :)
Ez alapján igen, elolvasnám.
Köszönöm mindenkinek aki írt.
A nevekkel kapcsolatban a történet Franciaországban játszódik így nem hiszem, hogy magyarosan kellene írnom. A másik, hogy Eve karaktere követeli magának ezt a nevet, igaz, nem azért mert tüzet jelent, hanem más miatt.
Furcsa hogy azt mondjátok, hogy tucat történet, erre még senki sem panaszkodott, aki olvasta.
Tudom még csiszolásra szorul, de a bétám folyamatosan javítja a történetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!