Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a történetről?

Figyelt kérdés

Az egész arról szólna, hogy van egy nénike, aki üldögél a székében, unatkozik, és szomorkodik, mert nincs senkije.

A szék melletti asztalkán lévő képet megfogja, ami hajdani férjéről készült, és magához öleli. Ekkor visszaemlékezik a régebben megéltekre, amelyek örömet szereztek neki az életében ( középiskola, házasságkötés, első gyerek, stb) majd, ahogy befejezte a visszamerengést, elmosolyodik, kicsordul egy könnycsepp a szeméből, és lehunyja a szemét.(örökre)

EZT EGY MÁSFÉLPERCES ANIMÁCIÓ KERETÉBEN CSINÁLNÁM MEG.

SZERINTETEK NAGYON SABLONOS?

MIVEL LEHETNE EGYEDIBBÉ TENNI?

2013. febr. 7. 20:08
 1/4 anonim ***** válasza:
Most hogy elolvastam, és nem igazán hozott lázba, nekem ennyi elég is lenne..
2013. febr. 7. 20:43
 2/4 yuda ***** válasza:

Tudom, hogy a leírásod nem maga a film, és filmben nem feltétlen jön át, hogy valaki ülve unatkozik, de ez engem zavar, még így írásban is.

Miért ne ülhetne csak úgy és szimplán emlékezik.

Ne unatkozzon.

Másik ami zavar, hogy magához öleli a képet. Szerintem ne ölelgesse, csak legfeljebb kezébe veszi, de már az is elég ha nézi.

Nem kell feltétlen szomorkodnia sem szerintem.

Ül és emlékezik a múltra. Esetleg lehet hintaszék és billeg?!

Úgy vélem kiegyensúlyozottabb, ha nem csak a jóra emlékezik, ahogy írod, hanem vegyesen jóra, kellemetlenre, megoldott és megoldatlan, -lezárt és lezáratlan dolgokra.

Megnéznék például 3-4 különböző emberről gyors egymásutánban ilyen hitelesnek tűnő másfél-másfél perces kisfilmet. Az arcot jól kinagyítva és elidőzve a ráncokon- mert a ráncok maguktól is beszédesek.

-vagy esetleg mikor ráközelítesz egy egy ráncra, mind másik történetet mesél el....de ránc helyet lehet egy forradás a kézen, vagy pici sebhely a homlokán..és annak a története. Ilyet még úgysem láttam, úgyhogy megnézném :D

2013. febr. 7. 20:52
 3/4 anonim ***** válasza:

Elcsépelt, giccses történet. Ráadásul egy csomó film és könyv készült már erre a témára.

A leghíresebb talán a a titanic film..Egy öregasszony emlékezik az útra, a szerelemre, és tragédiára..

2013. febr. 7. 21:13
 4/4 sándorjános ***** válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=-ZJDNSp1QJA

http://www.youtube.com/watch?v=MgdsfRDxIeQ

Egyéb példák, miért ne legyen sablonos.

- Legyen ne legyen nyálas és legyen csattanója.

2013. febr. 10. 00:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!