Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit gondoltok erről a "történe...

Mit gondoltok erről a "történetről"?

Figyelt kérdés

Szóval próbálkozom az írással, nem akarok könyvet írni (még). Néha-néha szoktam irkálni kisebb storykat meg stb...

mi a véleményetek erről?

Sötét erdőben ébredtem, talpam alatt száraz falevelek, recsegő ágak. A problémáim vadállatok képében üldöztek a sivár, kihalt farengettegen keresztül. Futottam ahogy csak a lábaim bírták, láttam azokat akik előttem itt jártak, nem maradt belőlük más, csak csont. Féltem, tudtam, ha csak csoda nem történeik, velem is végeznek majd, vicsorogtak rám, hatalmas metszőfogaik csattogását hallottam, de akkor felnéztem a fekete, kopár égre, és láttam ahogyan a fény utat tör magának. A szinte már vakító világossággal érkezett egy hatalmas szárnyas teremtmény, a teste olyan volt akárcsak egy emberé, de szárnyak nőttek ki a hátából, egy angyal volt. Éreztem ahogyan átkarol, és kiemel a halál torkából. Onnan fentről a vadállatok csak messzenyúló hegyeknek tűntek. Az angyalnak gyengéd érintése volt, minden egyes szárnycsapásával, egyre többet oszlatott el a komor felhők közül. Az arcát nem láttam, mert a fény ami körülvette nem hagyta, hogy ránézzek....

2011. dec. 3. 15:08
 1/8 anonim ***** válasza:
Ez gondolom nem az egész történet.De nekem tetszik!
2011. dec. 3. 15:25
 2/8 A kérdező kommentje:
Persze, ez nem az egész és ezt nem is szeretném tovább folytatni. Ez csak egy "szárnypróbálgatás"
2011. dec. 3. 15:37
 3/8 anonim ***** válasza:
Végülis szerintem egészen jó :D Hány éves vagy?
2012. febr. 19. 20:16
 4/8 anonim ***** válasza:
Egy jó tanács, ne zavard le gyorsan az eseményeket. Ez jó, de te nagyon röviden elintézted, ha majd egy regényt írsz, hosszabban ecsetelgesd a részleteket, egy ilyen eseménynek több oldal hosszúra kellene nyúlnia. Én is ilyen hibákba estem, kigondolok egy szuper regényt, és kb. három fejezet hosszú lesz az egész. pedig sok az esemény, csak nincs türelmem, és máris a legizgalmasabb részt akarom írni.. :P
2012. febr. 19. 21:39
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm : ) amúgy 14 éves lány vagyok.
2012. febr. 22. 18:17
 6/8 anonim válasza:

Engem lenyűgözött. Magam is szeretek írni. 13 vagyok, és eddig nem találkoztam olyan lánnyal, aki ír.

(én is lány vagyok) Nagyon érdekelne, hogy hogyan folytatódik. Mi történik a lánnyal? Egyébként honnan jött az ötlet,hogy angyal is szerepeljen benne? És szerintem neked tehetséged van az íráshoz. A könyv lényege, hogy megragadjon, és annyira szaftos, (átvitt értelemben) és élménydús legyen, hogy maga az olvasó is ott legyen, és lássa a jelenetet. Én filmként láttam magam előtt. Szerintem alakítsd könyvé. Timi

2013. jún. 7. 18:36
 7/8 anonim válasza:

Előző vagyok.

És szerintem nyugodtan bontogasd ki a szárnyad, de aztán szárnyalj is. Szerintem fejezd be.

2013. jún. 7. 18:38
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. :) Volt már egy befejezése, elkezdtem tovább írni, de rájöttem, hogy túlságosan snassz lenne, viszont vannak még ötleteim, amiket egybe szeretnék "gyúrni", csak nem tudom, hogy hogyan :)
2013. jún. 25. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!