Mit gondoltok erről a "történetről"?
Szóval próbálkozom az írással, nem akarok könyvet írni (még). Néha-néha szoktam irkálni kisebb storykat meg stb...
mi a véleményetek erről?
Sötét erdőben ébredtem, talpam alatt száraz falevelek, recsegő ágak. A problémáim vadállatok képében üldöztek a sivár, kihalt farengettegen keresztül. Futottam ahogy csak a lábaim bírták, láttam azokat akik előttem itt jártak, nem maradt belőlük más, csak csont. Féltem, tudtam, ha csak csoda nem történeik, velem is végeznek majd, vicsorogtak rám, hatalmas metszőfogaik csattogását hallottam, de akkor felnéztem a fekete, kopár égre, és láttam ahogyan a fény utat tör magának. A szinte már vakító világossággal érkezett egy hatalmas szárnyas teremtmény, a teste olyan volt akárcsak egy emberé, de szárnyak nőttek ki a hátából, egy angyal volt. Éreztem ahogyan átkarol, és kiemel a halál torkából. Onnan fentről a vadállatok csak messzenyúló hegyeknek tűntek. Az angyalnak gyengéd érintése volt, minden egyes szárnycsapásával, egyre többet oszlatott el a komor felhők közül. Az arcát nem láttam, mert a fény ami körülvette nem hagyta, hogy ránézzek....
Engem lenyűgözött. Magam is szeretek írni. 13 vagyok, és eddig nem találkoztam olyan lánnyal, aki ír.
(én is lány vagyok) Nagyon érdekelne, hogy hogyan folytatódik. Mi történik a lánnyal? Egyébként honnan jött az ötlet,hogy angyal is szerepeljen benne? És szerintem neked tehetséged van az íráshoz. A könyv lényege, hogy megragadjon, és annyira szaftos, (átvitt értelemben) és élménydús legyen, hogy maga az olvasó is ott legyen, és lássa a jelenetet. Én filmként láttam magam előtt. Szerintem alakítsd könyvé. Timi
Előző vagyok.
És szerintem nyugodtan bontogasd ki a szárnyad, de aztán szárnyalj is. Szerintem fejezd be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!