Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Tényleg reménytelen vagyok?...

Tényleg reménytelen vagyok? (több lent)

Figyelt kérdés

Szóval, rajzolgattam az egyik szünetben.

Rajz órán megmutattam a rajzom a tanárnak, aki azt mondta, hogy inkább nem rajzoljak ilyen stílusban. Láttam a szemében, hogy reménytelen vagyok...

Ez a rajz:

[link]

[link]

[link]

Eleinte egy Winry Rockbell fanart-nak indult. Emlékezetből rajzoltam. Tényleg reménytelen vagyok?

11/L

2013. ápr. 1. 00:17
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem olyan gáz egy 11 évestól de Picasso jobban rajzolt a te korodban.
2013. ápr. 1. 00:23
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha jól esik a rajzolás akkor rajzolj. Hobbinak kiváló időtöltés.
2013. ápr. 1. 00:29
 3/5 anonim ***** válasza:

Csak csináld!

Olvasgass utána, esetleg kérj tanácsot/útmutatást rajztanárodtól.

Nézelődj híres grafikusok, festők munkái között és másolj sokat figyelve arra, hogy ne sokszorosító legyél, hanem csak a gyakorlatot sajátísd el.

Ebből még akármi lehet! Jó munkát, kitartást hozzá!

2013. ápr. 1. 01:43
 4/5 anonim ***** válasza:
11 évesen ez teljesen normális. A tanár biztos nem szereti az anime stílust, amivel egyébként egyetértek, én képzőművészeti fősulira jártam, és nem szeretem ezt a stílust, egyszerűen nem tetszik, idegenkedem tőle. Nem tudom, mennyire adsz egy idegen tanácsára, de én azt mondom, hogy járj inkább rajz szakkörre, vagy másolj fényképekről, esetleg rajzolj modell után.
2013. ápr. 2. 14:17
 5/5 anonim ***** válasza:
Én ilyen korban jobban rajzoltam, de nem vagy reménytelen.
2013. ápr. 2. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!