Tényleg reménytelen vagyok? (több lent)
Figyelt kérdés
Szóval, rajzolgattam az egyik szünetben.
Rajz órán megmutattam a rajzom a tanárnak, aki azt mondta, hogy inkább nem rajzoljak ilyen stílusban. Láttam a szemében, hogy reménytelen vagyok...
Ez a rajz:
Eleinte egy Winry Rockbell fanart-nak indult. Emlékezetből rajzoltam. Tényleg reménytelen vagyok?
11/L
2013. ápr. 1. 00:17
1/5 anonim válasza:
Nem olyan gáz egy 11 évestól de Picasso jobban rajzolt a te korodban.
2/5 anonim válasza:
Ha jól esik a rajzolás akkor rajzolj. Hobbinak kiváló időtöltés.
3/5 anonim válasza:
Csak csináld!
Olvasgass utána, esetleg kérj tanácsot/útmutatást rajztanárodtól.
Nézelődj híres grafikusok, festők munkái között és másolj sokat figyelve arra, hogy ne sokszorosító legyél, hanem csak a gyakorlatot sajátísd el.
Ebből még akármi lehet! Jó munkát, kitartást hozzá!
4/5 anonim válasza:
11 évesen ez teljesen normális. A tanár biztos nem szereti az anime stílust, amivel egyébként egyetértek, én képzőművészeti fősulira jártam, és nem szeretem ezt a stílust, egyszerűen nem tetszik, idegenkedem tőle. Nem tudom, mennyire adsz egy idegen tanácsára, de én azt mondom, hogy járj inkább rajz szakkörre, vagy másolj fényképekről, esetleg rajzolj modell után.
5/5 anonim válasza:
Én ilyen korban jobban rajzoltam, de nem vagy reménytelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!