Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogyan tereljem jó irányba?...

Hogyan tereljem jó irányba? Vagy reménytelen?

Figyelt kérdés

Van egy fiú osztálytársam akinek már 2 osztályfőnökije van és egy igazgatóija. Az egyiket második héten cigizésért kapta, a másikat azért mert tamponnal játszott órán. Az igazgatóit ma kapta mert amikor mentünk át tesire (a focipályára kell menni ami 5-10 percre van a sulitól) útközben elszívott egy szálat és ezt pont látták, vagy 2 óráról ellógott és hazudott. Ofő nagyon ki volt akadva és azt mondták, hogy a következő fegyelmi lesz. Szinte csak egyesei vannak, mondjuk órán beepofázik mindenbe és próbál okoskodni de a tanárok már idegösszeomlást kapnak amikor meghallják a hangját. Csak egy tanár bírja még valamennyire. 17 évesen járja a 9-et, de amúgy rendes gyerek (mondjuk nem mindenkivel). Őt nem érdekli ez az egész de a bátyának is nagy híre van (már elballagott). Az ellenőrzője úgy van ahogy megkapta, nem írt bele semmit csak az van benne amit a tanárok beleírtak de az anyja azokat sem látta. Nem akarom hogy kirakják mert szeretem, meg amúgy is jó lenne ha viselkedne egy kicsit. Szeretném ha megváltozna és jobb lenne de félek, hogy mit szólna ha ezt mondanám neki. Néha túl hamar, hülye dolgokon felkapja a vizet és olyankor tör-zúz. Szerintetek lehet rá hatni valamivel?

15/L

2012. okt. 8. 16:23
 1/2 anonim válasza:
szerintem nem tudod megváltozatni, az ilyenek nem lesznek egyik napról a másikra jófiúk..
2012. okt. 8. 16:36
 2/2 anonim ***** válasza:
Szerintem a magamfajta normálisok abban az osztályban, biztos örülnének ha eltakarodna.
2012. okt. 8. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!