Ha iskolában nem alakul ki akkor reménytelen?
A barátságra gondolok.
De nem a 2 évig de imádlak aztán le se tojja a másikat hanem az igazi barátságra, ami "örökre" szól.
Szerintetek ha az ember nem talál magának ilyen barátot gimi/egyetem alatt akkor mennyi az esélye, hogy egyszer lesz ?
Hiányoznak a közös hétvégék , vagy a kerti partik, főleg ha az embernek már párja van, mert ugye akkor a másiknak is kellene párjának lenni és 4-esben eltölteni az időt.
Szerintetek miért van egyre kevesebb ilyen barátság?
Miért az irigység vagy az ellenszenves gondolatok az elsők ha 2 barát közül az egyikkel történik valami jó?
Van még olyan aki így érzi?
23/L
5 évig volt a gimnazista éveim alatt két legjobb barátnőm, akikkel azt hittem együtt öregedünk majd meg. Aztán egyikőjüknél elszakadt a cérna és totál váratlanul a nyakamba zúdított minden sérelmet, amit az 5 év alatt okoztam neki. Azt, hogy valójában irigy volt, hogy utálta a társasági életemet, a viselkedésemet, hogy sikeres vagyok, hogy kiállok magamért, ha kell flegmán, stb. A másikójuk meg csak hallgatta és olykor helyeselt. Azóta én egyikőjükkel sem beszéltem.
Baromira hiányzik az, hogy legyen valaki az életemben, akire támaszkodhatok. Nem hogy legjobb barátom nincs, de úgy hozta a sors, hogy már haveri köröm sem. Baromira rossz, hogy nincs kivel kimozdulni, összehozni egy-két bulit, nincs kivel kibeszélni a dolgaimat, elmenni vásárolni, kikérni a véleményét, őszintén beszélgetni és elhülyéskedni... Nagyon nagyon rossz és úgy érzem ez így is marad, pedig annyira szeretnék egy igazi barátot már! Elfogadom, hogy ez a sorsom, de ugyan furán hangzik én igenis keresem lányok társaságát pont azért, hogy hátha... Hiányzik egy IGAZ barát, nagyon! Aki nem árul el és nem a hibáimat, botlásaimat lesi minden pillanatban, hanem a legnagyobb sz*rban is ott áll mellettem támaszként. 22/L
Szia!
Igaz nekem van 4 barátnőm de úgy érzem egyik sem igazi barátnőm sem a legjobb. A 4 közül 2 barátnőm egymás legjobb barátnője és néha úgy irigylem őket. Tudom nem a legjobb dolog de mindig egy legjobb barátnőre vágytam és mégsem lett. De hátha szeptembertől lesz mert megyek egyetemre :) Vagy még a munkahelyen is lehet barátkozni. Olyan rossz, hogy egyre több embernek nincs barátja, magányos stb. 21/L
uggyan :) nekem sem a gimiből, sem az egyetemről nem maradtak meg olyan nagy barátságok, h a nyakam törném miattuk. van pár, de ahogy a haverom szokta mondani: a végén mindenkiről kiderül, h egy fa-szopó :)
vicces, de a legjobb barátomat egy diákmelón ismertem meg. olyan igazi bajtársi, testvéri kötelék van köztünk. őszinte, egyenes, megbízható srác. ha mégis, valami borzalom folytán úgy esne az eset, h csalódnék benne, akkor onnantól egy embert sem tudnék barátomnak nevezni. az emberekbe vetett hitem és bizalmam teljesen összeomlana.
amúgy kollégákkal is lehet haverkodni, de csak azután érdemes, h valamelyikőtök már felmondott. addig vigyázni kell mindegyikkel, mert ritka gecccik tudnak lenni, ha karrierről van szó.
ja, és a női barátságok egy kalap híg fosht nem érnek. ha színre lép valami ficsúr, akkor rögtön fejvesztve dobják magukat elé, barátnő onnantól ejtve.
előző vagyok amúgy, és nő. a legjobb barátom, mint ahogy említettem egy fiú. ezt csak így lehet. ja, és egyikünk sem akarja meg...ni a másikat :) én speciel komoly menyasszonyi jogviszonyt folytatok a vőlegényemmel, ő pedig sztem inkább a saját térfelén játszik, if u know what i mean :)
Szia!
Egyetlen barátnő maradt meg a gimiből,de vele is csak nem rég vettük fel újra a kapcsolatot. A gyerekkori barátság is már csak szép emlék..
Ettől függetlenül vannak barátaim, teszem hozzá nem sok, kettő. De igazi barátok, számíthatok rájuk,és ez már annyira már, mint a gimis barátságok. Szerintem komolyabbak, igazibbak. Így én kicsit sem bánom. Így a válaszom igen, lehet még suli után barátokat találni. Sőt !
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!