Akik KOMOLYAN írók/költők akarnak lenni. Ti mit tesztek ezért a gyakorlatban?
"Most ezt minek írtad ide?"
Azért, mert így van. Akinek nincs kellő olvasottsága, nem ismeri a kortárs irodalmat, nem ismeri a nyomtatott folyóiratokat (mert azok avatnak íróvá, nem az internet), abból soha nem lesz igazi igazi író vagy költő.
Előző előtti!
Igazad van, és elnézést, ha bunkó voltam, meg persze, nyilván értékelem, hogy valaki veszi a fáradtságot, és elolvassa, illetve válaszol, de ha nem a kérdésre válaszol, akkor mondjuk ugyanott vagyok, mintha nem tette volna.
Előző!
Persze, hogy igaz, tény, hogy olvasni kell, de ez inkább az íráskészségeden, meg a tehetségeden, kreativitásodon, stb. segít. Én most arra gondoltam, hogy valaki a már megírt, tehát - most feltételezzük - már jó műveivel mit csinál.
Azért kérdezem, mert láttam olyat, hogy valaki panaszkodott, hogy manapság nincs semmi tere az íróknak híressé válni, stb., de ugyanakkor akitől ez elhangzott, az max G-portálos pályázatokra küldött írást, de máshova nem nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!