Most komolyan van, aki szemében a művészek ilyen negatív emberek?
Elsősorban az írókról van szó. Már csak azért is, mert a kérdés, ahol ezt a választ olvastam, az írókra irányult.
"Egyáltalán nem érzékenyek. A művészek egytől egyig faragatlan bunkók, érdes kezükről, lomha, suta mozgásukról, lassú észjárásukról felismerheted őket. Sokan közülük ízeket, szagokat sem éreznek, a képzőművészek nagy része pedig szinte teljesen vak. Ha kommunikálni szeretnél velük, artikulálj erőteljesen, széles gesztusokkal, mert a hallásuk sem valami penge."
Nem hinném.
Én azt nem szeretem mikor valaki túljátsza a szerepét, nagy alkotónak érzi magát és a sok hülye meg nyalja is a seggét, mert azt hiszi, h igazi értelmiségi lesz, ha elmondhatja, h xy művészt kedveli.
Ilyen például Chriswell, azt hiszi, h rohadt eredeti, közben majmol arról nem is beszélve, h olyan dolgokról nyilatkozik, ami egy 10 éves gyereknek új.
Persze ebből adódóan meg is van az eredménye, a fb oldala a 13-17 évesek körében a legnépszerűbb.
A hülye meg mivel van 5000 tini rajongója azt hiszi, h akkor ő mekkora filozófus meg egyebek, a legkomolyabb pedig, h ha valaki ezt szóvá teszi neki két dologgal számolhat:
Elsüti a szokásos szlogent, h te ehhez hülye vagy és nem érted a mondanivalót,
Vagy egyszerűen törli a bejegyzést.
Utolsó, igen, de szerintem sokan másokról is így beszélnek. mondjuk mai "művészeket" elnézve megértem. De igazából, megkérném néha azokat,. akik ma szidják a művészeket, hogy mondjanak mondjuk 5-öt. Első, megnéztem ezt a Chriswell csókát, de ő ezt komolyan gondolja?!
Köszönöm a válaszokat, szívesen olvasok még!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!