1. Vannak itt esetleg művészek? (színész, énekes, festő)? Vagy bárki más. Ti éreztétek már úgy, hogy van egy hivatásotok aminek élni kell?
Én amatőr operaénekes vagyok. Azért amatőr, mert tehetségem és hangom van hozzá, a zárkózott személyiségem viszont teljesen alkalmatlanná tesz a pályára. Sajnos nem fér össze a kettő. Szép hobbi lehet az álmaidból, aminek élni kell.
(Megjegyzés bántás nélkül: a színészethez nagyon jónak kell lenni magyarból, a helyesírásod viszont az elfogadható szintet sem üti meg.)
A helyesírásos részbe nem folyok bele, mert emiatt sok emberrel volt már vitám. (Mert szerintük felesleges...)
Én grafikus vagyok, és lételemem a vizuális művészet. Rosszul vagyok, ha nem csinálhatom, befordulok és agresszív leszek. Sajnos mostanában nem nagyon van rá időm, és az ismerőseim egy része azt hiszi, hogy én csak unalmamban firkálgatok, mások pedig azt, hogy ingyen dolgozom - "Mert úgyis a szabadidődben rajzolgatsz, nem?". Hát, ez van.
Az izgulást majd kinövöd. Én is mindig izgulok, ha olyan emberrel találkozok, akit nagyon tisztelek vagy kiállításkor megemlítik a nevem.
Ha félénk vagy, ne menj színésznek! Egyébként pont egy ötéves színészképzés fogja kiölni belőled a félénkséget. Vagy pedig egy félév után kirúgnak az egyetemről. Én ismerek színészhallgatókat és olyanokat, akik nemrég végeztek. Egyik sem izgulós, vagy ha az, hát nem mutatja.
A tehetségről nem mondok semmit, mert az minden művészetnél csak egy apró töredék. Azok emlegetik a tehetségnek nevezett dolgot, akik nem értenek hozzá. A művészek a sok belefektetett munkától lettek azok, akik. Legyen színész, operaénekes, festő vagy látványtervező.
Utolsónak nagy respect (tisztelet) a részemről:D Mindenben teljes mértékben egyet értek vele:)
Majd belejössz a dologba. Sok gyakorlás és izgalom volt->nincs:D
Ha megnézed a sorozatok pl: a Barátok közt új, amatőr, gyerek szereplőit, eleinte mindegyiken látszódik az amatőr tudás, a félelem..de 1-2 hónap és már olyan mintha mindig is a sorozat szereplői lettek volna ős idők óta.
Szóval ha tényleg ezt akarod csinálni, akkor ne add fel. Esetleg más hobby-ba is belefoghatnál, hogy szélesítsd az ismeretségi körödet. Ismerkedés közben gátlásokat küzdhetsz le:)
És én nem látok óriási hibát a helyesírásodban, csak gyors gépelési hibákat itt-ott..De az mindenkivel megesik..(aki gyorsan gépel azzal biztosan)
Úgyhogy sok sikert és kitartást!:)
Majd lehet még egyszer találkozunk egy színházban xD :D
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!