Nektek ki a kedvenc japán színészetek/énekesetek?
Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok, én nem sokat ismerek, de szeretnék többet is megismerni :) énekesekből többet ismerek, de színészekből csak Seto Koji-t, Ryo Nishikido-t, Kamenashi Kazuya-t és Tomosaka Rie-t ismerem jobban.még van pár, de róluk csak egyszer vagy kétszer hallottam.2012. márc. 17. 20:39
2/12 anonim válasza:
Japán színészek: Matsuda Ryuhei, Tadanobu Asano, Odagiri Jo, Yamashita Tomohisa
3/12 halibel válasza:
énekes: Kanon Wakesima
együttes: Gazette
színész: Ken'ichi Matsuyama( death note-L)
4/12 anonim válasza:
Kitagawa Keiko, Horikita Maki, Yamashita Tomohisa
5/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm, majd megnézem a filmjeiket és sorozataikat :p
2012. márc. 18. 21:31
6/12 anonim válasza:
Yoshida Brothers
Michi c. szama tetszik, lassu es jo a romantikara, ha van japan csajod. :D
7/12 anonim válasza:
Gackt , Hyde.Őket tartom a legjobbnak csak kicsit sok lesz a plasztika mindkettőnél.....
8/12 anonim válasza:
Fujiwara Tatsuyát nagyon szeretem, a Battle Royale-ba hatalmas volt, de a Death Note-ba is tetszett, de ott az L-t játszó srác (nem ugrik be a neve>.<) nagyobbat alakított.
Szeretem még Takeshi Kitanót (szintén a BR-ből ismerem^^), ő egy igazi jelenség, egy polihisztor:)
Jobban szeretem az együtteseket, mint az énekeseket, a Dir en Grey-t, a L'Ar~en~ciel-t (Tetsu*.*) szeretem a legeslegjobban.
Jajj, régen mekkora otaku voltam...:)
9/12 anonim válasza:
A Buono-t ismered? Szerintem ők nagyon jók. Főleg tőlük a My boy
10/12 anonim válasza:
Banda: LM.C
Énekes: Hide Sama
Színész: Erika Toda
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!