Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » NEm értem ezt emberek komolyan...

NEm értem ezt emberek komolyan miért van ez már?

Figyelt kérdés

Hogy van az hogy ennyi mindent elrontanak? Rendszeresen találkozok ilyenekkel hogy leárazás 1000 ft-ről 1200-ra.

Meg fém faház. de a kedvencem kotonra ráírják hogy családi kiszerelés... miez??

Amúgy azért írtam ezt ide mert ez már szerintem művészet

2011. ápr. 25. 09:51
 1/5 anonim ***** válasza:
baki, majd akkor kritizáld ha te sem követsz el ilyeneket...
2011. ápr. 25. 09:59
 2/5 anonim ***** válasza:
és csak úgy közöm, hogy a fém faházban a faház az építmény stílusára vonatkozik nem az anyagára...
2011. ápr. 25. 10:00
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az tetszett nagyon, amikor a Lidl-ben ki volt rakva egy csomó akciós wc-papír és főlé öles betűkkel kiírva: "PRÓBÁLJA KI!"

Kérdeztem is az egyik ott dolgozót, hogy itt, most? De ő nem tartotta viccesnek, fapofa volt.

2011. ápr. 25. 10:01
 4/5 anonim ***** válasza:
Én a tescoba láttam olyat hogy UNISEX szoknya FÉRFIAKNAK is szó szerint ez volt XD
2011. ápr. 25. 10:09
 5/5 A kérdező kommentje:
szerintem jók ezek lehet rajtuk nevetni és nem azért írtam hogy kritia... csak hogy lehet ez mondjuk a kotonos azért kissé durva nem?
2011. ápr. 25. 10:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!