Rajzolni szeretnék tanulni, de ideges leszek és nem megy, hogyan tovább? :S
Fogd fel úgy, hogy most csak gyakorolsz, és nincs semmi tétje. Mert tényleg, mi is történhet akkor, ha nem olyan lesz a végeredmény, mint azt elképzelted?
Sok gyakorlással viszont egyre jobb leszel, ez így megy, a legnagyobb festők is rengeteget tanultak, gyakoroltak.
ajánlom hogy kipróbáld a jobb agyféltekés rajzolást. igaz, sokan mondják hogy az nem művészet, de rávezetésnek tökéletes. az eredmény nagyon meglepő lesz
olvass utána, próbáld ki (neten rákeresel már ki is próbálhatod) ingyen. :)
szerintem ez a jobb agyféltekés cucc kamu és lehúzás, de esetleg...
amúgy meg ne legyenek nagy elvárásaid. mármint azért legyenek, de ne stresszelj... élvezd!
amúgy a szorongásból is lehet előnyt kovácsolni... a legutóbbi rajzomat simán félbehagytam, pedig élveztem, hetekig rá se néztem... aztán több rossz nap után ültem, éreztem, hogy ha nem csinálok valamit bepánikolok... (tényleg nagyon szar időszakom van, szorongok néha... a rajzolás segít). elővettem a rajzot, közben fejhallgatót fel és valami zene és nekiálltam, jobban sikerült, mint gondoltam volna... nem vagyok vele teljesen elégedett, de nem lett rossz és nagyon jó érzés volt végre csinálni valamit aminek értelme is van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!