Meg lehet tanulni rajzolni?
Figyelt kérdés
Szeretnék megtanulni rajzolni, tehetségem szerintem nem sok van, de nem is tanítottak sosem...Nem akarok profi rajzos lenni, csak szeretek motorokat rajzolni, meg lehet ezt tanulni?2011. aug. 29. 23:19
1/5 anonim válasza:
Azt hiszem ha nekem sikerült akkor bárki másnak is sikerülni fog. Könyvek, tanfolyam, sok gyakorlás...
2/5 A kérdező kommentje:
Most tanfolyamra sajnos nincs pénzem (sőt jó ideig nem is lesz)könyveket meg majd veszek ki könyvtárból, hátha megtanulok.
Egyébként ahhoz, hogy motort rajzoljak, ahhoz is előtte almákat meg hasonló dolgokat kell rajzolnom?
Köszi a választ!
2011. aug. 29. 23:58
3/5 anonim válasza:
"almákat meg hasonlókat" azért kell rajzolni, mert enélkül elég kicsi az esélye, hogy rögtön a harmadik próbálkozásra olyan biztos kezed legyen, hogy a tank formáját élethűre rajzolod és árnyékolod. Az alma, kocka, stb a perspektíva (hogy érezd, mekkorára kell rajzolni az első kereket a hátsóhoz képest), a vonalak (a kisebb, egyenes alaktrészekbe enélkül belezeberedsz majd), és az árnyékok miatt kell, illetve szükséges.
4/5 ava87 válasza:
Persze, simán meg lehet tanulni. Legalább is a technikákat el lehet sajátítani gyakorlással. Én amikor terhes voltam, és nem dolgozhattam, annyira unatkoztam otthon, hogy amikor megláttam egy ilyen kis vékony füzetként valamelyik áruházban, ami az árnyékolásra tanít, akkor megvettem, és ezzel szórakoztam. Szerintem elég jól sikerült is megtanulnom. A többi dolgot is biztos meg lehet tanulni. Én is fontolgatom, hogy nekikezdek megint rajzolni tanulni, mivel már tudom, hogy ez nem lehetetlen, csak gyakorlás kérdése.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat!
Így, hogy van értelme, rajzolgatok tovább..:)
2011. szept. 2. 13:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!