Könyvekből meg lehet tanulni rajzolni?
Figyelt kérdés
2009. okt. 15. 17:00
2/11 anonim válasza:
Hát..nézőpont kérdése.:) Technikákat nem igazán fogsz tudni belőle elsajátítani,de mondjuk lehet belőlük másolni. Pl. a kép mellé teszel egy papírt,és megpróbálod lerajzolni amit látsz. Régen én így tanultam meg rajzolni,és sokat segített abban,hogy fejlődjön a tudásom. Amúgy ha jobban belegondolsz, mindenki tud vmilyen szinten rajzolni;) Ez olyan mint az éneklés...mindenki tud,csak van akinek több tehetség jutott. :D Nah, a rajzoláshoz meg sok sikert! ;)
3/11 A kérdező kommentje:
Én is tudok persze rajzolni. De itt is vannak bizonyos szabályok, technikák. Szerintem ezeket is meg lehet tanulni könyvből. Hiszen leírják, és képekkel illusztrálják, hogy hogyan kell.
2009. okt. 16. 13:44
4/11 anonim válasza:
Én például könyvből tanultam... "jobb agyféltekés rajzolás", talán ismerős. Nem is volt nehéz, csak sok gyakorlás és nincs lehetetlen.
5/11 anonim válasza:
Én tegnap rendeltem meg a jobb agyféltekés rajzolást :D
6/11 A kérdező kommentje:
Én a nyáron végeztem el (a könyvbe a feladatokat). És tényleg jó. Már tudok elfogadható arcokat rajzolni, és sokat fejlődtem. Tehát lehet könyvektől fejlődni, de milyen szintre? Felér egy rajz tanárhoz, ha több könyvet átveszek?
2009. okt. 21. 19:15
7/11 anonim válasza:
Ha van pici tehetséged, akkor IGEN!!!
Ajánlom az Alexandra könyvkiadótól a "Mindenki rajziskolája"-'t, nagyon jó!!
8/11 anonim válasza:
Volt régen a Rajzolás és Festés kiadvány, ahhoz hasonló könyvek ma is vannak, sokat segítenek. De linkelhetsz be pár rajzot, hogy tudjak rajztippeket adni.
10/11 anonim válasza:
Csak hogy az nem igazi rajzolás...max Barcsayból xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!