"Az irodalom az egy szentség! Nem írhat csak úgy bárki könyvet! /Rácz Zsuzsa/" Mit gondolsz erről az idézetről?
Pont ő mondja...
Persze szépen hangzik, csak az a gond, hogy nagyrészt a jövő mondja meg, ki a jó író.
Bizony szentség! Ma már mindenki könyvet ír, ez lett a menő.
Rácz Zsuzsa nyugodtan mondhatja, jókat ír. A film a nyomába sem ér, olyan vacak. Most már minden celebnek van mondanivalója. Liptai könyvét reklámozzák most nagyon.
Hol van ő Kepeshez, sőt Rácz Zsuzsához? Sehol.
Nem ismered Rácz Zsuzsa könyveit?
Két kedvencem: Állítsátok meg Terézanyut!
Nesze Neked Terézanyu!
Ha nő vagy, kötelezően ajánlom. Ha férfi, akkor is ajánlom,
nincs könyv, ami ilyen jól, hűen megmutatja a mai nő arcát, gondolatait. Nagyon szórakoztató is. A könyvből készült film viszont csapnivaló. Enyhe volt a kritikám! :)
ja, nem tudtam, hogy ő az írója, de azt a könyvet ismerem, bár nem olvastam. (A filmet láttam.)
"Bizony szentség! Ma már mindenki könyvet ír, ez lett a menő. "
Ezt egyszer én is írtam, csak én az itt látható kérdésekről, mindenki felteszi ide a műveit, erre elküldtek a fenébe, hogy biztos irigy vagyok.
Ja és akkor Rácz Zsuzsa hol van Krasznahorkaihoz vagy Hajnóczyhoz képest... ?
és akkor még csak magyaroknál tartunk
egyetértek, de épp Rácz Zsuzsa mond ilyet.. komolyan röhögnöm kell...
aki tehetséges, könyveket ír, és azok igazán jó könyvek, az soha nem tesz ilyen kijelentéseket.. kell egyfajta hódolat és alázat az irodalom és a nagy klasszikusok iránt is..
ezt a Zsuzsát meg hagyjuk már komolyan.. kicsit öntelt "nem írhat csak úgy BÁRKI könyvet" wtf??? mert ő VALAKI ?
mindegy, nem is mérgelem magam..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!